View Single Post
Vechi 14.10.2013, 13:50:32
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ca si atacul la persoana de altfel
Desigur, daca ii spui unui adventist ca e gresit ce crede e atac la persoana. Sau daca spui ca e gresit evolutionismul teist e atac la persoanele care cred in el. Nu e atac la persoana, se numeste "corectitudine politica", sa nu spui ca ceea ce crede cineva e gresit ca altfel il ataci.
De exemplu n-o sa tin cont de corectitudinea asta si o sa spun ca ce crezi tu in legatura cu evolutionismul teist e gresit, am mai avut contradictii pe tema asta. Si n-o sa spun nici ca adevarul e la mijloc, ca sa fie toata lumea multumita.
Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
E ca si cand ai spune ca homosexualiatea este in stransa legatura cu anglicanismul (sau invers, daca vrei), doar pentru ca ei o tolereaza si au episcopi anglicani.
Nu prea stralucim la capitolul logica.
Sau probabil te gandesti ca ai gasit o cale rapida de a compromite ET, asta tinan pentru multi locul de o argumentatie serioasa.
Daca vrei citeste si articole in care se spune ca evolutionismul teist e adus de ecumenism. O idee gresita e evident ca aduce mai multe idei gresite.
Dar nu e vorba doar de o teorie, toti cei care cred in asa ceva si au scris despre asta, ma refer la scriitori, au si conceptii ecumeniste sau, cel putin, stiliste. Inclusiv toti userii care au scris pe forum.
Sa luam exemplu de la noi. Preotul Costache, cel ce a scris o carte inspirata de Kalomiros, a ajuns in Australia si scria ca acum nu mai e asa limitat cum era in tara, a trecut la ecumenismul fara limite.
Reply With Quote