Citat:
În prealabil postat de Solveig
Imi pare rau ca nu am reusit sa exprim ce vroiam si ca ai inteles gresit mesajul meu...
Tocmai asta am vrut sa zic, ca nu e deloc gresit sa vrei sa te casatoresti, sa-ti gasesti un sot care sa te iubeasca si pe care sa-l iubesti. Cum sa fie gresit? Asa ne-a lasat Dumnezeu si El binecuvinteaza dorinta ta!
Iar partea cu deprimarea- n-am zis ca e gresit, dimpotriva-permite-ti sa fii si deprimata. Dar arata-I Domnului asta. Si ai rabdare, pentru ca El vede dorinta ta (care e buna, fara indoiala; de ce te indoiesti ca e o dorinta buna?) si o va implini cum numai El stie..Nu esti slaba, e bine si normal ca-ti doresti asta, si tristetea ta e normala. Dar ai totusi incredere ca Domnul te asculta si nu-Ti va da piatra in loc de paine.
|
Stie Domnul, ii spun zilnic ca sunt trista din pricina asta, dar am inceput sa cred ca este gresita dorinta mea, sau ca este prea mare, ca cer prea mult. Stiu ca sunt nimeni sa ma cert si sa fiu suparata pe Dumnezeu, dar asta simt si as minti sa spun ca totul este in regula, ca ma simt bine si ca ii multumesc Lui ca sunt singura, sau ca ma mai pot lasa in voia Sa sau ca mai am incredere in El. Uneori am impresia ca face intentionat sa stea deoparte si sa nu arate compasiune pentru tristetea mea.
Citat:
În prealabil postat de Solveig
Ce sa faci? Daca e sa-ti dau un sfat (desi nu cred ca e cazul, dar totusi....) - spovedeste-te, impartaseste-te, citeste Psaltirea; si stai departe de forum, nu merita sa te incarci si cu poverile altora..
|
Ma spovedesc incercand sa nu ascund nimic, ma duc la biserica domnule, dar asta nu mai ajuta prea mult. Speranta mi-e din ce in ce mai mica. Va multumesc oricum