Citat:
În prealabil postat de AlinB
N-ar mai fi fost Sfinti Apostoli daca ar fi inceput sa se inchine la zeii romani sau sa devina gnostici, corect?
|
Gresit. Erau considerati "sectari" chiar de ai lor (de evrei). La fel si astazi. Daca vrei sa ai o credinta pur apostolica, esti condamnat de ceilalti si numit "sectar" (pentru ca nu te inchini ca ei. Eu nu ma inchin la sfinti, la ingeri, la icoane, pentru ca nici Sfintii Apostoli nu s-au inchinat la asa ceva. Totusi, sunt numit "sectar" pentru aceasta. Este corect?
Citat:
Deci dupa tine, esti sigur ca tu cauti cu sinceritate adevarul, pe cand iehovistii, baptistii, penticostalii si alti bibliolatri, nu?
|
Am vorbit de iehovisti, nu de baptisti sau penticostali.
P.S. va rog, din nou, incercati sa folositi un limbaj respectuos. Este problema dvs. daca imi veti asculta rugamintea sau nu.
Citat:
Dar poate iti faci curaj si raspunzi si la intrebarile astea, daca zici ca esti pe felie cu Sabatul:
|
Am raspuns la acele intrebari, fara una (la care raspund acum). Nu este corect sa ai angajati sau sa se lucreze in curtea ta in ziua de sambata (ziua a saptea). O spune clar porunca scrisa in piatra de Insusi Dumnezeu.