Citat:
În prealabil postat de dormarunt65
Gresit. Erau considerati "sectari" chiar de ai lor (de evrei). La fel si astazi. Daca vrei sa ai o credinta pur apostolica, esti condamnat de ceilalti si numit "sectar" (pentru ca nu te inchini ca ei. Eu nu ma inchin la sfinti, la ingeri, la icoane, pentru ca nici Sfintii Apostoli nu s-au inchinat la asa ceva. Totusi, sunt numit "sectar" pentru aceasta. Este corect?
Am vorbit de iehovisti, nu de baptisti sau penticostali.
P.S. va rog, din nou, incercati sa folositi un limbaj respectuos. Este problema dvs. daca imi veti asculta rugamintea sau nu.
Am raspuns la acele intrebari, fara una (la care raspund acum). Nu este corect sa ai angajati sau sa se lucreze in curtea ta in ziua de sambata (ziua a saptea). O spune clar porunca scrisa in piatra de Insusi Dumnezeu.
|
Doamne ajută.
Sfinții Apostoli nu erau de-ai evreilor, frate înșelat Doru. Sfinții Apostoli erau primii creștini. Deci nu pot fi considerați "de-ai lor", de-ai evreilor.
Erezia advenitștilor de ziua a șaptea, nu e nici un pic apostolică, cu atît mai mult pu apostolică, este o invenția apărută la Helen White, în anii 1880. O altă inovație eretică a noilor protestanți.
Nu te închini ca ei ? Da, să nu te închini ca ereticii, și Biblia spune, că vor veni hristoși mincinoși, și pune chiar anatema pe cei ce vestesc o altă Evanghelie. Ști ce înseamnă asta? Adică care schimbă Evanghelia ce s-a învățat pînă la ei, la Sfinții Apostoli, și comunitățile ce le înființau ei. Ereziile lui Helen White au schimbat Evanghelia, de aceea sunt anatema.
Nici creștinii nu se închină la sfinți, ci îi rugăm să se roage pentru noi, căci rugăciunile sfinților vor fi pînă la sfîrșitul lumii în fața lui Dumnezeu, precum vedem în Biblie: "cupe de aur pline cu tămâie care sunt rugăciunile sfinților." Apocalipsa 5, 8; "și i s-a dat lui tămâie multă, ca s-o aducă împreună cu rugăciunile tuturor sfinților, pe altarul de aur dinaintea tronului." 8, 3-4. La fel și pentru îngeri, arhangheli, și ei se roagă pentru noi. Iar Sfintele Icoane, nici noi nu ne rugăm la ele, ci creștinii se roagă la ce sau cine ei reprezintă. Pe HRISTOS, DOMNUL SLAVEI ! Amin. Iar Sfinții Apostoli nu se puteau ruga sfinților, că ei erau primii sfinți. E chiar așa de greu de înțeles ? Doamne Iisuse... Cum să afirmi așa ceva ? nici un pic de logică nu ai frate Dorule... Cu iertare acuma, dar așa e... Da, ești numit sectar, și eretic, pentru că urmezi învățăturile mincinoase ale sectelor și ereziilor. Corect. Și crede-mă, că folosesc un limbaj respectuos, dacă ar fi să folosesc limbajul versetelor Bibliei, te-aș numi pui de viperă și altele asemenea. Vrednic ești de numirile josnice, tu fiind josnic prin erezia practicată, dar dacă Domnul te iubește, eu de ce să nu te iubesc ?
Iar cu ziua a șaptea, am lămurito mai sus. Dar pentru tine nici un înger sau arhanghel dacă vine să-ți spună, nu vrei să accepți. Domnul să-ți schimbe inima ta înșelată. Amin.
Bucurii.