View Single Post
Vechi 27.11.2013, 20:16:51
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Catalin2 - cipofobia nu e sectarism ba mai degraba este cei care se opun, hai sa incercam si diversificare cu nitel anti-vaccinism. Nu cunoastem subiectul dar un copy/paste poate da oricine, nu?

Pe alte forumuri/grupuri nu mai zic, unii zici ca sunt veniti direct de la Spitalul 9.

Or fi si cativa mai echilibrati, ca parintele din predica de mai sus (impresie rapida, inca n-am ascultat-o pe toata) dar parca prea putini intr-o mare de sminteala.
Observ ca m-ai inclus si pe mine la "smintiti", desi nici macar nu am sustinut ceva legat de cipuri. Tu i-ai numit sectanti pe cei ce sunt cu cipurile, dar si tu ai aceeasi atitudine, ii imparti pe credinciosi dupa un singur criteriu, cei care sunt impotriva cipurilor sunt demonizati, iar cei din tabara opusa sunt buni. Iar criteriul asta pe care tu il consideri esential e de genul purtarii baticului la femei, daca pasesti cu stangul in biserica sau cu dreptul, etc. Si pe forumul lui Mateciuc te-ai certat in trecut pe tema asta, ca unii ramasesera cu un gust amar.
In schimb nu pot sa nu observ ca multi din cei ce scriu impotriva celor ce sustin cipurile au neintelegeri mult mai mari, de data asta legate de invatatura ortodoxa. La cei cu cipurile nu prea am vazut inclinatii spre ecumensim. Chiar si tu, consideri problema cipurilor un capat de tara, dar spui de mine ca scriu despre ecumenism, aratand ca tu consideri ceva neimportant invatatura dreapta.

Last edited by catalin2; 27.11.2013 at 20:42:45.