Citat:
În prealabil postat de catalin2
Obsesia asta e doar psihoza ta. Stii si tu cum se numeste pasarea aia care repeta ce spun altii, cam aia e si obsesia de care amintesti si pe care ai observat-o doar in ultimele luni, de cand am avut divergente de opinii. S-o luam asa, papagaliceste, userul catolic Erethorn era deranjat ca nu ii impartasesc opiniile ecumeniste si scriu despre catolicism. La fel si alti useri eterodocsi. Abia dupa mai bine de un an un user ortodox a avut o divergenta cu mine si a repetat ce spunea userul MihaiG, deranjat si el ca nu impartasesc viziunea ca si celelalte culte sunt asemanatoare ortodoxiei. Urmatoarea etapa este disputa despre evolutionism, cand Cezar s-a ofticat si mi-a spus acelasi lucru. De aici s-au mai luat si altii si au inceput sa repete si ei ce au auzit. Tu esti ultimul din cei ce repeta
|
Sau poti sa o iei si altfel: "Cand mai multi iti spun ca esti beat, trebuie sa te duci la culcare".
Citat:
Cred ca ti-am mai spus, din cate imi amintesc unul din motivele pentru care am intrat pe forum era un mesaj al tau, in care faceai apologia catolicisimului.
|
Mai exact, care?
Sa vedem si noi despre ce apologie e vorba.
Dar nu aici, ca ai poluat destul, ci pe unul cu un subiect corespunzator.
Citat:
Intre timp vad ca te-ai mai indreptat, probabil si datorita a ceea ce am scris eu despre ecumenism. Dar ti-a mai ramas cate ceva, de exemplu evolutionismul teist, hipnoza, etc.
|
A ramas ceva ce?
Esti sigur ca pricepi ceva din ce scriu sau doar vezi "ecumenism" peste tot?
Am scris cumva ceva "ecumenist" si despre hipnoza sau evolutionism?
Nu crezi ca ar trebui sa muti poluarea despre subiectele astea pe topicurile corespunzatoare si sa lasi pe asta, unde nu ai nici o competenta sau capacitate de a exprima o idee coerenta la
subiect, in seama altora?