Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2013, 00:51:57
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Serios. Unde?
Cunosc oameni care cumva impartaseau opinia cipofoba, dar nu se manifestau ca altii de pe aici, nu ignorau un argument repetand obsesiv aceeasi prostii si altele, iar in timp s-au vindecat, asadar unde am scris "demonizati"?
Sa-ti reamintesc ce s-a intamplat pe forumul lui Matesan, dupa balacareala ta (nu numai, dar tu erai cel mai agresiv) pe tema cipurilor mai multi useri au cerut sa fie dezabonati pentru ca nu suportau certurile. Apoi ai inceput sa il ataci pe un preot tot din cauza asta. Daca nici asta nu e obsesie, atunci nu exista cuvantul asta.
Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu, spun despre tine ca obsesia antiecumenista te-a dus pana acolo incat sa subscrii, chiar si prin si cu ignoranta la alte miscari sectare (cipofobism, antivaccinism)
Obsesia asta e doar psihoza ta. Stii si tu cum se numeste pasarea aia care repeta ce spun altii, cam aia e si obsesia de care amintesti si pe care ai observat-o doar in ultimele luni, de cand am avut divergente de opinii. S-o luam asa, papagaliceste, userul catolic Erethorn era deranjat ca nu ii impartasesc opiniile ecumeniste si scriu despre catolicism. La fel si alti useri eterodocsi. Abia dupa mai bine de un an un user ortodox a avut o divergenta cu mine si a repetat ce spunea userul MihaiG, deranjat si el ca nu impartasesc viziunea ca si celelalte culte sunt asemanatoare ortodoxiei. Urmatoarea etapa este disputa despre evolutionism, cand Cezar s-a ofticat si mi-a spus acelasi lucru. De aici s-au mai luat si altii si au inceput sa repete si ei ce au auzit. Tu esti ultimul din cei ce repeta.
Cred ca ti-am mai spus, din cate imi amintesc unul din motivele pentru care am intrat pe forum era un mesaj al tau, in care faceai apologia catolicisimului. Intre timp vad ca te-ai mai indreptat, probabil si datorita a ceea ce am scris eu despre ecumenism. Dar ti-a mai ramas cate ceva, de exemplu evolutionismul teist, hipnoza, etc.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30