Citat:
În prealabil postat de AlinB
Cand ajungi, in contextul asta, sa numesti CNP -ul, "uniforma" sau carnetul de pensii, sau pasaportul, deja e clar ca ai o problema spirituala si tocmai ca nu e aia care ai transformat-o in obsesie.
Nu zic de tine, ci asa in general.
|
E vorba de atitudine aici. Adica stim cine anume conduce lumea, stim ca lumea o va lua razna din ce in ce mai tare dar cumva am ajuns sa credem ca cel care conduce lumea ne vrea binele.
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Acest cip care acum pare inofensiv, nu crezi că AR PUTEA FI doar o etapă, un mod de a obișnui omenii cu noua tehnologie? Apoi să umeze o nouă etapă în care să le schimbe cu niște cipuri mai ”puțin inofensive” (dar în realiate mai performante) inventând ei un motiv tehnic. Apoi să urmeze o nouă etapă s.a.m.d
ps: o ipoteză POSIBILĂ și nu sigur realizabilă
|
Exact asta cred si eu, ca se petrece un proces de inginerie sociala la nivel global, ca acum se spun cele mai mari minciuni din istoria omenirii, ca suntem hraniti cu diferite ingrediente pentru a gandi intr-un anumit mod. ca proprii copii devin copiii comunitatii, ca individului i se spun anumite lucruri pentru a i se testa reactiile, nu conteaza daca stii un anumit lucru, conteaza cum reactionezi la aflarea acelui lucru, ca unii oameni ajung sa creada ca nu exista Dumnezeu si se si bucura de asta in loc sa-si puna un lat de gat, ca simt nevoia sa vina aici si sa tipe ca li se baga religie pe gat, ca indiferent daca acum avem 100 televiziuni suntem mult mai dezinformati decat pe timpul lui Ceausescu sau decat un pustnic din padure care a citit doar o carte de rugaciuni dar care stie tot ce se petrece in lume - nimic bun.