View Single Post
Vechi 20.12.2013, 13:56:39
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-ce satanistii,magicienii,vrajitorii trebuie neaparat sa atace dogma Bisericii? -nu , ei ataca mintea si sufletul oamenilor prin magie,prin practici vrajitoresti,prin manipularea psihicului oamenilor,prin hipnoza....
-cati securisti si turnatori comunisti or fi practicat aceste tehnici sataniste...,daca am stii ne-am speria,si drama este ca au ramas acesti comunisti satanisti inca printre noi,numai eu am in bloc vreo cateva babe sataniste...
-de aceea trebuie sa respingem comunismul satanist si ateu,tinand cont de crimele pe care le-au facut,de distrugerea psihicului si sufletului oamenilor,de indobitocirea lor cu ateismul materialist,cu ateismul,evolutionismul, -si toate acestea se intamplau si pe vremea dictatorului Ceausescu
Pacea mea, o dau voua!... Dar noi refuzam politicos, preferand zbuciumul...
Nimic in viata omului nu se intampla, daca Dumnezeu nu ar considera ca ii este de folos. Dar omul, inselat si carcotas, nu vede astfel lucrurile, ci se lupta cu morile de vant, facand mereu si mereu pe altii vinovati de tot ce a patimit el, sau tot ce i se pare ca au patimit altii, desi acei care au patimit cu adevarat, au inteles demult folosul acelor necazuri si au multumit lui Dumnezeu fiindca i-au cercetat pe ei intr-un mod mai special...
Ca sa punem acum la zid, comunismul, mi se pare o flecareala aducatoare de sminteala si zazanie. Pe unii dintre vinovati, i-a pedepsit deja Dumnezeu. Pe altii i-a iertat fiindca probabil s-au cait in sufletele lor si s-au smerit. Iar pe altii ii mai asteapta inca sa se indrepte. Dar oare nu cumva noi, cei care ne-am umplut buzunarele cu "pietre", suntem departe de a fi indreptati si fara de vina?

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)