Citat:
În prealabil postat de Barsaumas
O parte din argumentatie este deja postata, mai sus, sau, intr-o forma mai condensata, pe alte topice.
|
Mai sus ai postat o ipoteza. Cred ca stii diferenta intre ipoteza si demonstratie.
Pe alte topice la fel, intr-o forma sau alta, aceeasi idee, demonstratii sub forma de promisiuni gen "o sa revin cu detalii".
Daca ai totusi argumente, fie si pe alte topice, re-posteaza-le aici sau pune link -urile corespunzatoare.
Sa nu-mi zici ca un linuxist nu stie sa caute printre propriile postari :)
Citat:
Si singurul motiv pentru care ezit sa afisez tot ce cred este probabilitatea semnificativa de a fi banat, deci sa fi fost un efort van.
|
Mai degraba ajungi la asta postand cu superficialitate, obsesiv, aceleasi idei fara argumente.
Si topicul asta tinde sa se incadreze in aceeasi categorie dat fiind ca in continuare refuzi sa postezi argumente.
Daca ti-au facut oamenii un hatar si l-au citit, macar fa macar sa merite osteneala.
Citat:
O sa fii surprins, dar nu am facut decit sa citesc istorie a Bisericii, din toate sursele posibile si accesibile mie, de la ortodocsi la nondenominationali. Te rog sa ma crezi ca nu am vreo motivatie hulitor-dezbinatoare, ci doar vad in aceasta istorie pattern-urile istoriei oricarei ideologii sau oricarui partid. Mi-e deocamdata imposibil sa trec de aceasta perceptie.
|
Pai exact asta am scris si eu mai sus.
Sunt diverse surse, depinde la care acorzi credibilitate si in ce masura la fiecare.
Inca nu ne-ai lamurit de ce sursele eterodoxe sunt mai de incredere, pentru ca asta e ideea ta pana la urma.