![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O sa fii surprins, dar nu am facut decit sa citesc istorie a Bisericii, din toate sursele posibile si accesibile mie, de la ortodocsi la nondenominationali. Te rog sa ma crezi ca nu am vreo motivatie hulitor-dezbinatoare, ci doar vad in aceasta istorie pattern-urile istoriei oricarei ideologii sau oricarui partid. Mi-e deocamdata imposibil sa trec de aceasta perceptie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puteai de exemplu sa incepi prin a citit ce inseamna infailibilitatea BIsericii, dura cateva minute. Tu ai luat-o invers, spui de infailibilitatea Bisericii fara sa fi citit ce inseamna. Am gasit un articol despre infailibilitatea Bisericii in ortodoxie si infailibilitatea papala: http://www.crestinortodox.ro/dogmati...ala-69076.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe alte topice la fel, intr-o forma sau alta, aceeasi idee, demonstratii sub forma de promisiuni gen "o sa revin cu detalii". Daca ai totusi argumente, fie si pe alte topice, re-posteaza-le aici sau pune link -urile corespunzatoare. Sa nu-mi zici ca un linuxist nu stie sa caute printre propriile postari :) Citat:
Si topicul asta tinde sa se incadreze in aceeasi categorie dat fiind ca in continuare refuzi sa postezi argumente. Daca ti-au facut oamenii un hatar si l-au citit, macar fa macar sa merite osteneala. Citat:
Sunt diverse surse, depinde la care acorzi credibilitate si in ce masura la fiecare. Inca nu ne-ai lamurit de ce sursele eterodoxe sunt mai de incredere, pentru ca asta e ideea ta pana la urma.