Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sigur erai vazatoare cu duhul, nu ai nevoie de detalii pentru a judeca pe cineva, toti e musai sa fie rai, orice greseala, confuzie, este total exclusa, o data ce i-ai judecat pe toti romanii ca hotzi, ce mai conteaza o victima in plus?
Apropo, esti unguroaica sau tiganca, sau..ce, ca altfel sigur te simti unul din romanii onorabili, exclusi de la acuzatia generala de hotie.
Sigur ca avem incredere, in cuvioase persoane de fatza ca aialalti fara doar si poate au coarne.
De ce? Ca asa am hotarat noi, ca suntem destepti si morali si emitem judecati de non-valoare generalizatoare.
Ma intreb totusi cum se impaca pioasele sentimentele religioasa din poezia in cauza cu fitzele sau drepturile de autor.
|
Pai hai sa lasam pe toti sa ne calce drepturile in picioare, nu? Sa ne lase saraci pentru a ne putea stapani, sa ne distruga economia , sa-si ia doctorate plagiind si sa castige bani din carti copiate de pe internet ei, "baietii destepti" iar apoi sa incepem a spune "ce bine era pe vremea comunistilor!"
Un om credincios nu este un idiot! Este un luptator pentru dreptate, cinste si adevar. Cartea mea "De la poezie la rugaciune" a fost tiparita prin eforturi proprii si a unor persoane din strainatate cunoscute aici pe forum in 500 exemplare din care nici un exemplar nu a fost vandut si nu pentru ca nu s-ar fi putut vinde ci pentru ca a servit unor scopuri umanitare.
Nu am facut investigatii. La 4o de zile de la pelerinajul la Prislop cineva a postat pe f.b pagina din cartea despre Parintele Arsenie Boca. Asa am descpoerit cele relatate.
Ce fitze? Ma cunosti personal? Nu este persoana pe acest forum pe care sa n-o fi insultat. Nu stiu de ce ti se permit atat de multe. Altii au fost banati pentru mult mai putin.
Citeste memoriile Preas. Anania si vezi ca a scrie, a publica si a incerca sa te faci cunoscut nu este nici pacat si nici neplacut lui Dumnezeu. Si nici sa vinzi ceea ce ai lucrat nu e pacat! Dumnezeu ne-a dat talantul sa-l inmultim si nu sa-l tinem ingropat.