![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Un om credincios nu este un idiot! Este un luptator pentru dreptate, cinste si adevar. Cartea mea "De la poezie la rugaciune" a fost tiparita prin eforturi proprii si a unor persoane din strainatate cunoscute aici pe forum in 500 exemplare din care nici un exemplar nu a fost vandut si nu pentru ca nu s-ar fi putut vinde ci pentru ca a servit unor scopuri umanitare. Nu am facut investigatii. La 4o de zile de la pelerinajul la Prislop cineva a postat pe f.b pagina din cartea despre Parintele Arsenie Boca. Asa am descpoerit cele relatate. Ce fitze? Ma cunosti personal? Nu este persoana pe acest forum pe care sa n-o fi insultat. Nu stiu de ce ti se permit atat de multe. Altii au fost banati pentru mult mai putin. Citeste memoriile Preas. Anania si vezi ca a scrie, a publica si a incerca sa te faci cunoscut nu este nici pacat si nici neplacut lui Dumnezeu. Si nici sa vinzi ceea ce ai lucrat nu e pacat! Dumnezeu ne-a dat talantul sa-l inmultim si nu sa-l tinem ingropat.
|
|||
|
|||
|
Ai dreptate, Dorina. Am o banuiala, ca este vorba de un postac.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu vă supărați, ce este acela un postac? Știu că este off-topic, dar ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Postac este cel, care este platit pentru a posta. Am aflat si eu zilele acestea cu stupoare, ca exista oameni, care isi castiga in felul acesta existenta...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar e doar o banuiala.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Btw, Anca... chiar dacă nu și-a scris asta la profil, să știi că Alin este ortodox. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Tu chiar crezi ca o preocupa chestia asta?
E doar o alta cale de atac. Si care mandrie? Incerc sa o ajut pe venerabila doamna sa-si inteleaga propriile actiuni. Niciodata nu e prea tarziu.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 05.01.2014 at 12:28:44. |
|
|