View Single Post
Vechi 05.01.2014, 21:45:19
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sincer, nu te inteleg. Nu inteleg ce e asa greu de priceput ca din perspectiva observatorului de pe pamant soarele se misca pe cer...sau sta fix in cazul unui miracol. De unde pana unde ideea cu geocentrismul ? Si nu conteaza ca pe cer sunt zeci sau triliarde de triliarde de stele. La fel ar arata lucrurile. La fel vorbim si noi azi, soarele rasare sau apune si pana la urma de aia avem si luna plina sau noua sau eclipse. Nu e nici o diferenta. Si nu e nici gresit, este mult mai simplu asa si este valabil pentru oricine, oricand ar fi trait si oricata scoala ar avea. Doar un robot care stie doar ceea ce il inveti tu sa stie si nimic mai mult nu poate face diferenta dintre ceva privit in ansamblu si acelasi lucru privit dintr-un anume loc.
Va rog eu nu ii mai raspundeti. Afirma lucruri pe care nu le poate proba. Minte pentru a-si argumenta ideile. Se contrazice in parerile exprimate pe diferite topicuri. Acuza oamenii de lucruri fara nici un temei si nu se oboseste sa le si dovedeasca. Nu isi asuma o identitate religioasa si nu spune in ceea ce crede. De ce sa discutam cu un om care nu face decat sa se contrazica de dragul de a se contrazice?

Ps: Eu pot sa argumentez cu citate ceea ce am afirmat.