View Single Post
Vechi 13.01.2014, 16:03:12
irina_a irina_a is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.01.2014
Implicit

Da ...asta e o cumpana in care trebuie sa demonstrez ca pot sa am rabdare si credinta constanta. Cand m-am despartit de fostul (imi pare rau ca tot pomenesc cu el dar e singurul termen de comparatie din viata mea) am inchis usa si am mers pe ideea ca o sa fie bine. Nu a fost asa cum am crezut. Cel putin nu asa repede. A fost groaznic si sincer nu inteleg motivul angoasei aleia atat de lungi. M-am rugat initial apoi am luat-o pe alte cai. Nu neaparat am pacatuit cat ca citeam tot felul de carti automotvationale. Uitasem de El. Aveam impresia ca eu si numai eu pot schimba totul.
Acum cred ca imi duc crucea pe care trebuia sa o duc atunci. Trebuie sa ma rog constant si sa fac toate demersurile sa traiesc in cuvantul lui.
Multumesc pentru sfaturi . Mi s-a adeverit ceea ce stiam de undeva. Ca ruptura asta a fost tocma ca sa se ajunga la o concluzie. Daca o mai tineam asa si relatia mai putea dura fara probleme ani. Doar ca eu m-am rugat de cand l-am cunoscut pe el pentru o familie, pentru casatorie...
Nu am sa mint si recunosc. Eu inca sper sa raman cu el. Nu vreau sa ma mint pe mn.
Stiu ce inseamna sa renunti. Ar fi prima oara in viata cand as lupta pt cineva. Altfel decat prin rugaciune nu stiu cum. Nu am de gand sa il sun sa il caut...o sa ne mai intalnim la o activitate sportiva pe care o faceam inainte. ..macar atunci sa mai schimbam cateva cuvinte. Dar mai mult...ce sa fac? Decat sa ma rog. Acum imi doresc sa imi gasesc un duhovnic sa ma spovedesc si care sa stie sa imi dea sfaturile potrivite. In pacat nu mai vreau sa traiesc. Mi se face si rau cand ma gandesc la viata de noapte. Eu sper sa ma pazeasca Dumnezeu sa nu fiu ispitita.

Despre credinta lui Alex e greu de spus . El nu este impotriva cuvantului Domnului. Oricum eu nici nu am cunoscut barbat credincios pana acum...sau Nu, MInt! am cunoscut barbat credincios care era mereu la biserica, avea o sotie si 2 amante. Si pe altul care credea in Dumnezeu, mergea la Ierusalim dar 5 zile din sapte era beat. Nu sunt eu in masura sa judec dar aparentele inseala. Un barbat care sa zica ca are credinta si sa si demonstreze nu stiu. Mai bine ca tata ...care merge la biserica dus de manuta de mama si cu multe retineri dar pt el familia e cea mai sfanta.
Reply With Quote