Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r
Si dle DragosP, exemple de speciatie sunt disponibile o multime, in prezent, nu trebuie sa cautam fosile pt a ne convinge.
|
1. Sunt tare curios ce-ti spun dumitale niste oase in pamint, asa ca da-i drumul, sa auzim. Mie-mi spun doar ca acele fapturi au murit, dumitale ce-ti spun? Sper ca o sa te dovedesti stiintific si n-o sa faci deloc apel la imaginatie. Povesti pentru copii citeam odata, acum nu mai sunt interesat.
2. Desigur ca n-o sa intru in jocul evolutionist cu “speciile”. Caci evolutionistii sunt atit de disperati de lipsa dovezilor pentru evolutie incit sunt foarte inclinati sa numeasca cea mai mica diferenta (ironic, chiar in minus!) ca o noua specie. In schimb o sa prefer termenul “soi” sau “fel” (“kind” in engleza).
Asa ca fii amabil si arata-mi si mie cum o pereche de caini produce altceva decit un caine, caci sunt tare curios. Repet, nu sari sa-mi zici ca rezultatul e noua specie doar pentru ca o numesti mataluta o noua specie. Mie arata-mi clar de ce rezultatul (noua faptura) nu mai e caine. Asa ceva si doar asa ceva e evolutie. Restul e basm.
Iar ironia e, asa cum a mentionat si Iuliu46, ca voi evolutionsitii nici macar n-aveti o definitie clara a ceea ce e o specie. Cu alte cuvinte, din acest simplu motiv teoria evolutiei biologice e dovedita falsa, din moment ce, pe de o parte, nu-si poate defini nici macar proprii termeni, iar pe de alta parte nu poate fi dovedita falsa – caci, nu-i asa, nu-si poate defini nici macar proprii termeni…