Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Unele organe își pot schimbă utilitatea. In urmă adaptării. Dar tot vestigiale rămân. Așa cum este apendicele.
|
Mi se pare ca s-a mai facut chiar si pe acest forum o veche oferta creationista, asa ca imi cer scuze dumitale daca repet ceva. Oferta e aceasta: renunta la acele organe pe care le numesti “vestigiale”. Pregateste-te sa ai destule probleme medicale, ca si unele nemultumiri in familie, daca ai sotie (ar trebui sa stii la ce ma refer…). Dar cum omul de “stiinta” trebuie sa faca sacrificii pentru teoriile lui, astept sa-ti urmezi practic teoriile. Sa ma chemi si pe mine, neaparat, la toate operatiile – inlaturarea tuturor organelor mentionate in acea lista (sau considerate in general de evolutionisti ca “vestigii”). Hai sa vedem daca-ti duci fapta acolo unde-ti duci vorba.
Istoria e plina de Crestini care si-au pus fapta acolo unde le-a fost cuvintul: toti martirii. In schimb nu cunosc nici macar un singur evolutionist care sa-si puna fapta acolo unde-i ajunge vorba. Nici macar unul – in toata lumea. In toata istoria evolutiei (sic!).
Da, e mult mai usor datul din gura, nu-i asa?
Citat:
Dacă este atât de util, cum se face ca extirparea lui este cea mai vrecventa intervenție chirurgicală?
|
Pai tocmai, hai sa vedem o lunga coada de evolutionisti care renunta la toate organele presupus vestigiale. Precum am zis, cheama-ma neaparat.
Ca sa nu mai zic ca de fapt contrazici enuntul citat anterior (schimbarea utilitatii).
Citat:
Dacă te referi la site-uri creationiate care afirmă ca Pământul are 7-10 mii de ani, nu, nu mă bag. Consider ca am crecut de stadiul "1+1=2".
Acele site-uri subt o jignire chiar față de teoria creationista.
|
Sunt convins ca nici macar nu cunosti acea “teoria creationista” pe care o consideri gresita.
Asa cum de fapt nu cunosti nici acea teorie evolutionista in care crezi cu atita patos. Ca sa nu mai zic ca de fapt sunt mai multe, nu una…
Citat:
Hovind este un analfabet d.p.d.v. științific.
Crezi într-un afon?
|
M-ai facut sa rid. Multumesc. Spre informarea domniei voastre, Hovind a avut dezbateri cu evolutionisti de calibru greu (nu amatori ca dumneata). Ca de exemplu un biolog faimos care ironic participa la conferintele biologilor americani pentru definirea “speciei” (caci, spre informarea domniei voastre, nici un evolutionist nu stie exact ce anume e aceea o “specie”: definitia e schimbata in functie de context). Si, desigur, Hovind a cistigat toate acele dezbateri. Sic!
Asta nu inseamna ca Hovind straluceste la capitolul stiinta (l-as categorisi ca mediu mai degraba), ci inseamna ca, dincolo de stiinta, logica si bunul simt au fost de partea lui. Lucruri care lipsesc cu desavirsire din repertoriul evolutionistilor…
Culmea e ca chiar si acceptind evolutia (ceea ce personal n-o sa fac niciodata - e atit de lipsita de sens!), ateistii tot n-au nici o baza pentru ateismul lor. De exemplu, Creationistii si evolutionistii teisti spun ca la inceput Dumnezeu a facut universul (cerurile si pamintul). Evolutionistii atei in schimb sustin ca la inceput nimicul a facut universul.
Acum spune dumneata, chiar ti se pare ca propunerea ateista are ceva de-a face cu stiinta, logica si bunul simt?
Citat:
Organ vestigial este acel organ (sau ce o fi el) care și-a pierdut rolul inițial.
Prin adaptare, unele organe vestigiale pot "primi" noi "roluri". Chiar este atât de greu de înțeles?
|
Jocurile acestea semantice evolutioniste ma amuza intotdeauna. Caci parca tocmai dumneata sustineai mai inainte ca nu mai e nevoie de acele organe, ba mai mult sunt daunatoare (ai vorbit in acest sens despre apendice, daca nu ma insel).