View Single Post
Vechi 24.01.2014, 18:33:18
radu1984
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catehumen Vezi mesajul
...e asta depinde dupa facultati ... M-am uitat pe pagina ta de profil ,la semnatura apare acest mesaj "Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi." Cata piosenie ...dar merge si cu jigniri si prosti ? Se pare ca la tine DA ! Tu esti fariseul din evanghelie . "Doamne multumesc ca sunt asa de dastept si nu sunt ca prostul asta de catehumen ... Si ma milueste Doamne pe mine pacatosul ...Amin .
Ceva va deranjat si asta iseamna ca ubdeva am dreptate dar e asta este,mi-sm cerut iertare sa fiu eu fariseul si tu bunul samaritean,parerea mea este ca esti un fariseu asemeni mie ce nu stie sa ierte ce te-am jignit cu banatul asta e adevarul te-as putea face in fel si chip dar nu-mi pun mintea cu unul ca tine ce nu stie sa ierte , ori te deranjeaza ca banatul ti-a dat papa ca ati fost saraci lipiti pamantului. Esti catehumen.......vai si amar citeste Scriptura despre iertare . Tu esti Crestin si ateul e mai crestin,te-a frustrat ce am spus ! Vai de voi si de biserica ortodoxa romana. Mafia,nepotismul si simonia ne conduce,barem catolicii sant uniti,BANATUL E FRUNCEA nu uita crestinule catehumen....ma umfla rasul ! Mai bine merg la ortodocsi sarbi sau la Greco ori Romano Catolici decat sa am de-a face cu ignoranti ca Dumneavoastra domnule Fariseu ce se tine bun samaritean ! Da ati venit sus pe trenuri din moldova la banat sus pe acoperis si cand venea cablul unul striga SARMA ! si toti se lasau jos,ati distrus aici tot , multamul ca v-am dat mancare ca ati mancat doar mamaliga !

Last edited by radu1984; 24.01.2014 at 18:43:12.
Reply With Quote