![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Iertati-ma si va rugati pentru mine pacatosul ! Imi pare rau sincer pentru tot ce am spus,pentru fiecare jignire !
Doamne ne ajuta pe toti ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As fi vrut sa-l vad in "actine" pe "catel" atunci cand acest site a fost atacat de homosexuali , dar ...liniste ,doar un mieunat si atat . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Radu, Radu... nu trebuie sa-mi dai dreptate, in timp ce modifici integral mesajul, punand printre altele inclusiv pe Dumnezeu cu litera mica! Nu-i frumos ce faci!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by radu1984; 24.01.2014 at 18:43:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Am cerut sa mi se inchida contul caci n-are rost !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In acelasi timp desi ai dreptul sa iti exprimi orice parere vrei, o dovada de bun simt este sa iti argumentezi parerea mai ales cand arunci cu noroi in altii.
|
|||
|
|||
![]()
Eh, BOSIV -istii mai ataca asa BOR din cand in cand...
Ca au schimbat, ca sunt ecumenisti, etc. etc. Si cam asta e stilu, prostie dublata de agresivitate, toate sub masca "ortodoxiei".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu doar am folosit cuvantul "prost", care potrivit DEX-ului este " (Om) lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte". Cineva care face afirmatii fara temei este fara judecata si fara minte? Un om care face afirmatii pe care nu le poate proba este lipsit de inteligenta, mai ales cand stie ca se expune unor astfel de intrebari? Si atunci este jignire sau am folosit sensul propriu al cuvantului. Piosenie? Smerenie? Imi cam lipsesc. Dar nu am sustinut niciodata altceva. Nu inseamna ca e bine ca stiu cum sunt si raman in starea in care sunt. Dar nici nu pot fi facut ipocrit. Fariseu? Ce ar fi sa iti argumentezi afirmatia. Si poate imi arati unde am spus cat de destept as fi eu? Dar inainte de a incheia poate dai dovada si de putin bun simt si raspunzi si la intrebarile puse. Alea cu schimbarile Sf Liturghii. Sau la schimbarile Sf Scripturi? Daca stii pe ce s-au bazat? Sau poate doar ai sa confirmi ce am spus eu.