Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Eu nu am zis ca esti misogin ci ca atacul tau a fost mai mult chiar decat misogin si ca te puteai abtine.
Eu nu am vorbit despre reprezentantul ortodoxiei sau al nationalismului romanesc. Eu mi-am spus parerea, ca e nevoie de oameni care sa spuna NU atunci cand satanele spun DA si ca sper ca dl. Capsali sa fie un astfel de om. Pentru ca de partide sunt satul. Eu nu il cunosc personal, nu l-am intalnit niciodata si nici nu am vorbit vreodata in particular pe fb sau altundeva. Bineinteles ca am rezervele mele. Dar avem nevoie de si trebuie sa incercam sa gasim altfel de oameni decat ceea ce am avut pana acum in politica romaneasca si in parlamentul european. Macar pentru ca sa nu murim urat.
|
Ca avem nevoi... Dumnezeu ne e martor cata nevoie avem! Cine neaga asta? Iar aceasta nevoie de oameni curati si cinstiti, o are romanul cam din "89 incoace! Ce primeste in schimb? Mai multa... nevoie! Domnul Capsali, poate spune NU, cand altii spun DA... E exact un pipi slab in fata furtunii! Nu el, Capsali, ci Dumnezeu, prin rugaciunile noastre si mai ales a preotilor, a mamelor, a batranilor, a pustnicilor, ca daca ne lasam in baza unui singur om, si acela... regizor, suntem cu totul in groapa. Daca e bun, sa fie. Eu il votez sigur, dar nu ca si reprtezentant al ceea ce avem noi mai sfant. E o strategie perversa, care pica extrem de prost atat timp cat nu convinge prin fapte clare!