![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu doar am vrut sa-ti sugerez sa-ti masori cuvintele. Nu e normal sa lovesti in modul asta intr-un dialog, exista un misoginism amuzant dar al tau nu a fost nici macar amuzant, si a fost mai mult decat un simplu misoginism. Nu exista nici un argument care sa stea in picioare si sa sugereze ca barbatii sunt mai priceputi in politica sau chiar au intuitie mai buna decat femeile. Din contra, avem exemple din viata reala si chiar si in politica noastra de femei care se descurca la "imbrobodit", iar daca mergem inapoi in istorie vedem ca mai tot timpul barbatii si-au pierdut capul, de multe ori fiind manipulati de catre femei, in timp ce multe femei si-au pastrat mintea limpede. |
|
|||
|
|||
![]()
Bre, nu de femei imbroboditoare era vorba ci de femei cu mintea limpede.
Da, o imbrobodit si femaia niste barbati de cateva ori in cateva milenii, barbatii "imbrobodesc" cu milioanele in fiecare zi. Nu misoginism, ci constatare, dupa cum de altfel o dat Dumnezeu la alungarea din Rai. Ca or mai fi si exceptii, e adevarat dar stii cum se zice, exceptiile nu fac decat sa confirme regula. Aici vorbim de un individ care in fara de cateva discursuri sforaitoare si niste poze practic nu o facut mare lucru ca sa merite ce cere. Ba dimpotriva, mai are si niste probleme care era cazul sa si le rezolve pana la varst asta. Adica, sa fim intelesi, ca politician ordinar, e meritoriu aproape la fel ca oricare altul, dar ca ce vrea el, reprezentat al ortodoxiei, nationalismului romanesc si mai stiu eu ce din categoria asta, apoi nu e mai meritorie ca o EBA (daca ar fi in stare sa scrie si sa vorbeasca frumos). In schimb cred ca as vota cu nevasta-sa, macar ea are ceva concret la capitolul "exemplu personal".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 13:15:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca ai ceva de spus, spune. Terminati cu insinuarile astea si terminati cu reprosurile, chiar si cand nu-s directe ci ascunse sub o masca, precum faceau inaintasii nostri securisti. Sa arunci cu noroi in cineva pentru ca are 9 copii sau 12 sau 20 este anticrestin. Daca stii ca a facut ceva rau, spune ce a facut. Daca nu, taci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Mdea, acum noii securisti tin discursuri moralizatoare de pe piedestalul impertinentei. ![]() Macar ai fost sincer cu inaintasii tai..
|
|||
|
|||
![]()
Se vede treaba ca nu stii ce e o insinuare. Ce am scris eu e un lucru real si care se poate verifica de catre oricine, cel putin in ceea ce te priveste.
|
|
||||
|
||||
![]()
Gata mă creștinilor! Opriți-vă!
Analizați mai bine pe cei ce vor să ne reprezinte (sanchi) la Briucsel. BTW, Fani e d'acolo, nu vrea? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar e trist sa vedem cu cata naivitate va dezlantuiti, luand apararea cuiva care ce? NU e asa ortodox cum vrea sa para. Mai lasati sa treaca timpul... Poate aveti dreptate, poate avem dreptate... Ce avem de pierdut. Pentru mine, pana nu aud pareri oficiale ale Bisericii Ortodoxe Romane (ca asa s-ar cuveni, zic eu) n-o sa cad pe spate, pentru atat cat ne-a oferit deja.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am vorbit despre reprezentantul ortodoxiei sau al nationalismului romanesc. Eu mi-am spus parerea, ca e nevoie de oameni care sa spuna NU atunci cand satanele spun DA si ca sper ca dl. Capsali sa fie un astfel de om. Pentru ca de partide sunt satul. Eu nu il cunosc personal, nu l-am intalnit niciodata si nici nu am vorbit vreodata in particular pe fb sau altundeva. Bineinteles ca am rezervele mele. Dar avem nevoie de si trebuie sa incercam sa gasim altfel de oameni decat ceea ce am avut pana acum in politica romaneasca si in parlamentul european. Macar pentru ca sa nu murim urat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat: