Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2014, 13:08:31
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Ce-aveti, fratior? Mai inainte "mizerirabil", iar acum "josnic"?... Incep sa cred ca aveti dreptate!... Dar... daca si eu mai sunt misogin, sa ma ierte Dumnezeu! Ma refeream la acele lucruri catre care doamnele, au acces mai putin, ca pe de alta parte, stim bine ce este in stare sa faca o femeie, o sotie, o mama... Lucruri total straine noua! Haideti sa nu le amestecam! E foarte adevarat, femeile au mult mai mult pragmatism decat barbatii, si mai dispun si de un filling nativ, dar la "imbrobodit" in politica, nu-i intrece nimeni pe barbati, fiindca au o scoala a "golaniei" pe care femeile nu o au! Nu incercati sa-i invatati pe hoti, cum sa fure!...
Sa vezi barbate sa vezi / pe Basescu am sa-l votez/ nu ies eu din vorba ta/ ca tu stii politica. - Guta feat. Printesa Ardealului

Eu doar am vrut sa-ti sugerez sa-ti masori cuvintele. Nu e normal sa lovesti in modul asta intr-un dialog, exista un misoginism amuzant dar al tau nu a fost nici macar amuzant, si a fost mai mult decat un simplu misoginism.
Nu exista nici un argument care sa stea in picioare si sa sugereze ca barbatii sunt mai priceputi in politica sau chiar au intuitie mai buna decat femeile. Din contra, avem exemple din viata reala si chiar si in politica noastra de femei care se descurca la "imbrobodit", iar daca mergem inapoi in istorie vedem ca mai tot timpul barbatii si-au pierdut capul, de multe ori fiind manipulati de catre femei, in timp ce multe femei si-au pastrat mintea limpede.
Vechi 04.02.2014, 13:10:47
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Bre, nu de femei imbroboditoare era vorba ci de femei cu mintea limpede.

Da, o imbrobodit si femaia niste barbati de cateva ori in cateva milenii, barbatii "imbrobodesc" cu milioanele in fiecare zi.

Nu misoginism, ci constatare, dupa cum de altfel o dat Dumnezeu la alungarea din Rai.

Ca or mai fi si exceptii, e adevarat dar stii cum se zice, exceptiile nu fac decat sa confirme regula.

Aici vorbim de un individ care in fara de cateva discursuri sforaitoare si niste poze practic nu o facut mare lucru ca sa merite ce cere.
Ba dimpotriva, mai are si niste probleme care era cazul sa si le rezolve pana la varst asta.

Adica, sa fim intelesi, ca politician ordinar, e meritoriu aproape la fel ca oricare altul, dar ca ce vrea el, reprezentat al ortodoxiei, nationalismului romanesc si mai stiu eu ce din categoria asta, apoi nu e mai meritorie ca o EBA (daca ar fi in stare sa scrie si sa vorbeasca frumos).

In schimb cred ca as vota cu nevasta-sa, macar ea are ceva concret la capitolul "exemplu personal".

Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 13:15:58.
Vechi 04.02.2014, 13:17:32
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

N-am insinuat nimic, asta crede ala care se simte cu musca pe caciula sau o vede zburand pe la caciula tipului asta.

Vreau sa stiu, atata tot.
Stiu ca voi credeti in Dumnezeu dar mai putin in ceea ce scrie in Biblie si mai mult in ceea ce va invata propaganda oficiala.
Dar daca ai ceva de spus, spune. Terminati cu insinuarile astea si terminati cu reprosurile, chiar si cand nu-s directe ci ascunse sub o masca, precum faceau inaintasii nostri securisti. Sa arunci cu noroi in cineva pentru ca are 9 copii sau 12 sau 20 este anticrestin. Daca stii ca a facut ceva rau, spune ce a facut. Daca nu, taci.
Vechi 04.02.2014, 13:22:53
Senior Member

Implicit

Citat:
Bre, nu de femei imbroboditoare era vorba ci de femei cu mintea limpede.

Da, o imbrobodit si femaia niste barbati de cateva ori in cateva milenii, barbatii "imbrobodesc" cu milioanele in fiecare zi.

Nu misoginism, ci constatare, dupa cum de altfel o dat Dumnezeu la alungarea din Rai.

Ca or mai fi si exceptii, e adevarat dar stii cum se zice, exceptiile nu fac decat sa confirme regula.
Macar pe femeie a pacalit-o satana. Pe barbat l-a pacalit femeia, ba a mai si dat vina pe ea mieluselul.
Vechi 04.02.2014, 13:28:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Stiu ca voi credeti in Dumnezeu dar mai putin in ceea ce scrie in Biblie si mai mult in ceea ce va invata propaganda oficiala.
Citat:
Terminati cu insinuarile astea si terminati cu reprosurile ... precum faceau inaintasii nostri securisti.

Mdea, acum noii securisti tin discursuri moralizatoare de pe piedestalul impertinentei.
Macar ai fost sincer cu inaintasii tai..
Vechi 04.02.2014, 13:38:47
Senior Member

Implicit

Citat:

Mdea, acum noii securisti tin discursuri moralizatoare de pe piedestalul impertinentei.
Macar ai fost sincer cu inaintasii tai..
Se vede treaba ca nu stii ce e o insinuare. Ce am scris eu e un lucru real si care se poate verifica de catre oricine, cel putin in ceea ce te priveste.
Vechi 04.02.2014, 13:41:43
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Gata mă creștinilor! Opriți-vă!
Analizați mai bine pe cei ce vor să ne reprezinte (sanchi) la Briucsel. BTW, Fani e d'acolo, nu vrea?
Vechi 04.02.2014, 13:44:06
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
Sa vezi barbate sa vezi / pe Basescu am sa-l votez/ nu ies eu din vorba ta/ ca tu stii politica. - Guta feat. Printesa Ardealului

Eu doar am vrut sa-ti sugerez sa-ti masori cuvintele. Nu e normal sa lovesti in modul asta intr-un dialog, exista un misoginism amuzant dar al tau nu a fost nici macar amuzant, si a fost mai mult decat un simplu misoginism.
Nu exista nici un argument care sa stea in picioare si sa sugereze ca barbatii sunt mai priceputi in politica sau chiar au intuitie mai buna decat femeile. Din contra, avem exemple din viata reala si chiar si in politica noastra de femei care se descurca la "imbrobodit", iar daca mergem inapoi in istorie vedem ca mai tot timpul barbatii si-au pierdut capul, de multe ori fiind manipulati de catre femei, in timp ce multe femei si-au pastrat mintea limpede.
Ei, da! Asta cu "Guță", a fost tare. Si el tot... ortodox sadea? Da, frate, ai dreptate: sunt un misogin rautacios. Daca asa vrei tu sa crezi, sa fii sanatos. Cu Adriana, insa, din cate stiu, am avut o relatie placuta pe acest forum. Tocmai asta o bulverseaza, probabil: faptul ca nu-i accept propunerea, ba dimpotriva, o critic! Dar nu cu Adriana am ceva, si nici macar cu Dl. Capsali, ci cu anomalia asta care sare in ochi: reprezentantul ortodoxiei romanesti in Parlamentul European. Voi ori sunteti prea naivi, ori aveti vreun interes. A fi ortodox, nu e mare lucru. Majoritatea romanilor sustin ca sunt. Inclusiv in Guvern si Parlament. A reprezenta ortodoxia, zic eu ca trebuie sa ai "fir rosu" cu Insusi Dumnezeu... Voi chiar nu vedeti, sau v-a luat "cineva" mintile. "Imbrobodirea" de care vorbesc in cazul de fata, este aceea de a-si aroga o calitate care nu-l reprezinta nici pe el, si cu atat mai putin pe noi, acolo unde pretinde ca vrea sa ne reprezinte. Sa reprezinte pe cine vrea, dar nu sub obladuirea crestinilor ortodocsi de care vrea sa se foloseasca (fiindca e clar ca lumina zilei, ca fara aceasta strategie, n-ar avea absolut nici o sansa). Pe cine reprezinta, pe cei caldicei? Inainte de toate, e nevoie ca el personal sa fie un model, iar acum, asa cum ni se prezinta, nu e cu nimic mai bun decat ceea ce avem deja. Ba poate unii, desi fara pompa, chiar sunt romani ortodocsi! Si nu ma refer nici la EBA, nici la Becali!...
Dar e trist sa vedem cu cata naivitate va dezlantuiti, luand apararea cuiva care ce? NU e asa ortodox cum vrea sa para. Mai lasati sa treaca timpul... Poate aveti dreptate, poate avem dreptate... Ce avem de pierdut. Pentru mine, pana nu aud pareri oficiale ale Bisericii Ortodoxe Romane (ca asa s-ar cuveni, zic eu) n-o sa cad pe spate, pentru atat cat ne-a oferit deja.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Vechi 04.02.2014, 13:53:29
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Ei, da! Asta cu "Guță", a fost tare. Si el tot... ortodox sadea? Da, frate, ai dreptate: sunt un misogin rautacios. Daca asa vrei tu sa crezi, sa fii sanatos. Cu Adriana, insa, din cate stiu, am avut o relatie placuta pe acest forum. Tocmai asta o bulverseaza, probabil: faptul ca nu-i accept propunerea, ba dimpotriva, o critic! Dar nu cu Adriana am ceva, si nici macar cu Dl. Capsali, ci cu anomalia asta care sare in ochi: reprezentantul ortodoxiei romanesti in Parlamentul European. Voi ori sunteti prea naivi, ori aveti vreun interes. A fi ortodox, nu e mare lucru. Majoritatea romanilor sustin ca sunt. Inclusiv in Guvern si Parlament. A reprezenta ortodoxia, zic eu ca trebuie sa ai "fir rosu" cu Insusi Dumnezeu... Voi chiar nu vedeti, sau v-a luat "cineva" mintile. "Imbrobodirea" de care vorbesc in cazul de fata, este aceea de a-si aroga o calitate care nu-l reprezinta nici pe el, si cu atat mai putin pe noi, acolo unde pretinde ca vrea sa ne reprezinte. Sa reprezinte pe cine vrea, dar nu sub obladuirea crestinilor ortodocsi de care vrea sa se foloseasca (fiindca e clar ca lumina zilei, ca fara aceasta strategie, n-ar avea absolut nici o sansa). Pe cine reprezinta, pe cei caldicei? Inainte de toate, e nevoie ca el personal sa fie un model, iar acum, asa cum ni se prezinta, nu e cu nimic mai bun decat ceea ce avem deja. Ba poate unii, desi fara pompa, chiar sunt romani ortodocsi! Si nu ma refer nici la EBA, nici la Becali!...
Dar e trist sa vedem cu cata naivitate va dezlantuiti, luand apararea cuiva care ce? NU e asa ortodox cum vrea sa para. Mai lasati sa treaca timpul... Poate aveti dreptate, poate avem dreptate... Ce avem de pierdut. Pentru mine, pana nu aud pareri oficiale ale Bisericii Ortodoxe Romane (ca asa s-ar cuveni, zic eu) n-o sa cad pe spate, pentru atat cat ne-a oferit deja.
Eu nu am zis ca esti misogin ci ca atacul tau a fost mai mult chiar decat misogin si ca te puteai abtine.
Eu nu am vorbit despre reprezentantul ortodoxiei sau al nationalismului romanesc. Eu mi-am spus parerea, ca e nevoie de oameni care sa spuna NU atunci cand satanele spun DA si ca sper ca dl. Capsali sa fie un astfel de om. Pentru ca de partide sunt satul. Eu nu il cunosc personal, nu l-am intalnit niciodata si nici nu am vorbit vreodata in particular pe fb sau altundeva. Bineinteles ca am rezervele mele. Dar avem nevoie de si trebuie sa incercam sa gasim altfel de oameni decat ceea ce am avut pana acum in politica romaneasca si in parlamentul european. Macar pentru ca sa nu murim urat.
Vechi 04.02.2014, 14:05:42
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
Eu nu am zis ca esti misogin ci ca atacul tau a fost mai mult chiar decat misogin si ca te puteai abtine.
Eu nu am vorbit despre reprezentantul ortodoxiei sau al nationalismului romanesc. Eu mi-am spus parerea, ca e nevoie de oameni care sa spuna NU atunci cand satanele spun DA si ca sper ca dl. Capsali sa fie un astfel de om. Pentru ca de partide sunt satul. Eu nu il cunosc personal, nu l-am intalnit niciodata si nici nu am vorbit vreodata in particular pe fb sau altundeva. Bineinteles ca am rezervele mele. Dar avem nevoie de si trebuie sa incercam sa gasim altfel de oameni decat ceea ce am avut pana acum in politica romaneasca si in parlamentul european. Macar pentru ca sa nu murim urat.
Ca avem nevoi... Dumnezeu ne e martor cata nevoie avem! Cine neaga asta? Iar aceasta nevoie de oameni curati si cinstiti, o are romanul cam din "89 incoace! Ce primeste in schimb? Mai multa... nevoie! Domnul Capsali, poate spune NU, cand altii spun DA... E exact un pipi slab in fata furtunii! Nu el, Capsali, ci Dumnezeu, prin rugaciunile noastre si mai ales a preotilor, a mamelor, a batranilor, a pustnicilor, ca daca ne lasam in baza unui singur om, si acela... regizor, suntem cu totul in groapa. Daca e bun, sa fie. Eu il votez sigur, dar nu ca si reprtezentant al ceea ce avem noi mai sfant. E o strategie perversa, care pica extrem de prost atat timp cat nu convinge prin fapte clare!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Subiect închis