Citat:
În prealabil postat de DragosP
Stimată doamnă, ai cumva impresia că dă vreun procuror măcar 2 bani găuriți pe indignarea ta radiestezică? Eu despre asta zic, nu că n-aș fi conștient de eventualul (de se face) rău făcut.
Tu pe ce lume trăiești?
Despre note... Am zis eu ceva de ele?
|
Nu ai zis de note, desi ar fi trebuit sa spui. Banii care se percep pentru note ar trebui sa fie de interes pentru procurori... S-au mai vazut cazuri de curand, care s-au soldat cu demisia profesoarelor.
In ceea ce priveste radiestezia: scrie ceva in programa scolara de ea? Oare nu tine de deontologia profesorilor, de a nu experimenta pe elevi? De cercetat ar fi si, ce spun parintii la auzul acestei stiri.
Vad ca indiferenta si blazarea cu care s-au obisnuit romanii, au luat forme monstruoase si se extind ca efect si asupra copiilor lor.
Tu ai copii, DragosP? Tie ti-ar fi indiferent sa stii ca se experimenteaza pe copilul tau in orele de curs sau cat timp il stii in siguranta la scoala? Cum ti-ar cadea tie sa afli asa ceva despre scoala "de renume", la care te-ai luptat ca parinte sa iti dai copilul, pentru a-i asigura viitorul.
Bine, macar, ca Iulia, un copil de 15 ani a inteles gravitatea faptului si a luat atitudine.