View Single Post
Vechi 19.02.2014, 23:50:13
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Stimată doamnă, ai cumva impresia că dă vreun procuror măcar 2 bani găuriți pe indignarea ta radiestezică? Eu despre asta zic, nu că n-aș fi conștient de eventualul (de se face) rău făcut.
Tu pe ce lume trăiești?

Despre note... Am zis eu ceva de ele?
Nu ai zis de note, desi ar fi trebuit sa spui. Banii care se percep pentru note ar trebui sa fie de interes pentru procurori... S-au mai vazut cazuri de curand, care s-au soldat cu demisia profesoarelor.

In ceea ce priveste radiestezia: scrie ceva in programa scolara de ea? Oare nu tine de deontologia profesorilor, de a nu experimenta pe elevi? De cercetat ar fi si, ce spun parintii la auzul acestei stiri.

Vad ca indiferenta si blazarea cu care s-au obisnuit romanii, au luat forme monstruoase si se extind ca efect si asupra copiilor lor.
Tu ai copii, DragosP? Tie ti-ar fi indiferent sa stii ca se experimenteaza pe copilul tau in orele de curs sau cat timp il stii in siguranta la scoala? Cum ti-ar cadea tie sa afli asa ceva despre scoala "de renume", la care te-ai luptat ca parinte sa iti dai copilul, pentru a-i asigura viitorul.

Bine, macar, ca Iulia, un copil de 15 ani a inteles gravitatea faptului si a luat atitudine.
Reply With Quote