Citat:
În prealabil postat de Yasmina
De acum,greseala a fost a lui(a managerului)pt ca nu a luat in serios acest incident cu colegul si a trecut peste...eu nu am cerut decat sa-mi fie schimbat codul si nu mai permiteam nimanui sa intre pana nu dezarmam sistemul.
|
Intr-o chestie de genul asta nu trebuie sa te astepti ca altii sa rezolve problema, era prestigiul tau la mijloc, schimbarea parolei (neaparat sa o faci tu personal, nu sa o faca altul si sa ti-o transmita tie) e doar un aspect, trebuia sa insisti sa se lanseze atunci o investigatie vizavi de cine a intrat atunci folosindu-se de parola ta si poate ca problema era rezolvata, nu se mai ajungea si la semnaturi false in acte si altele.
Mediul in vanzari este cumplit din acest motiv, chiar si cand este o singura vanzatoare, nu poti sti daca lipseste ceva pana nu faci un inventar complet, stiu pe cineva care facea in fiecare luna si oricum iesea cu pierderi, cand sunt mai multi e si mai complicat ca nu stii cine este vinovat si de obicei platesc toti pentru unul, chiar si cu camere de luat vederi tot se pot face tot felul de hotii, e greu sa stii in cine poti avea incredere si in cine nu.