![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca esti atent,insa am scris ca m-am socat si am luat-o ca pe o treaba destul de bizara,in timp ce managerul credea ca am alte motive sa nu-I spun ca sunt chiar eu in birou(rusine,jena). Colegul care imi furase parola,imi facea curte la job si se tinea dupa mine ca o umbra(asa mi-a furat si parola,uitandu-se peste umarul meu in timp ce o tastam).Asta pt ca se oferea sa-mi care geanta etc A facut cunoscut si altora ca este interesat de mine,astfel ca atunci cand s-a intamplat incidentul cu parola,managerul intai m-a sunat pe mine eu I-am zis ca nu sunt acolo,apoi a sunat la birou si a raspuns colegul...Managerul a dedus zambind ca noi formam un cuplu de acum,dar mie imi este jena sa admit;asa ca m-a sunat din nou tachinandu-ma.Gluma,gluma dar eu I-am spus serios ca nu sunt acolo iar managerului I-a luat timp mult sa priceapa ca vb serios.Eram toti prieteni,ca o familie... De acum,greseala a fost a lui(a managerului)pt ca nu a luat in serios acest incident cu colegul si a trecut peste...eu nu am cerut decat sa-mi fie schimbat codul si nu mai permiteam nimanui sa intre pana nu dezarmam sistemul.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|