Citat:
În prealabil postat de Daniel_Ortodox
Doamne ajută.
Anita și Mirela,
nu poți fi pe placul tuturor, nici Hristos, nu a fost pe placul tuturor, nici Sfinții Apostoli, nici un sfînt, așa nici creștinii nu pot fi pe placul lumii.
Chiar Hristos ne-a spus la Ioan, capitolul 15:
18. Dacă vă urăște pe voi lumea, să știți că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât.
19. Dacă ați fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteți din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăște.
Sunt convins că nu mă urîți, dar cu iertare, stilul meu nu poate fi pe placul tuturor, nici nu urmăresc asta. Aș fi lingușitor. Și nu sunt.
Vreau doar să iubesc și să fiu sincer. Să mă jertfesc, cît de bine pot, și să mă mîntuiesc.
Cred că deja vreau prea mult...
Mai bine să mă urască pe mine și să iubească Adevărul.
Și spun și eu ca Sfîntul Apostol Pavel, că tare îl iubesc:
"Căci aș fi dorit să fiu eu însumi anatema de la Hristos pentru frații mei, cei de un neam cu mine, după trup," - Romani 9, 3
|
Doamne ajuta!
Sper sa nu te superi de cele ce am sa-ti spun.
Nu ti-o zic cu rautate, doar as vrea sa intelegi mai bine cum sunt percepute mesajele tale la momentul asta.
Te cam vezi la inaltimea sfintilor si a apostolilor, nu crezi ca esti prea putin smerit? :)
Nu e vorba de a fi pe plac, ci de a comunica mai bine..
Ai un stil greoi, dezlanat, uneori chiar fals lingusitor - iti dau exemple daca vrei -
care constrasteaza cu mesajul pe care zici ca vrei sa-l transmiti.
Incearca sa fii mai cursiv si nu mai iti impana replicile cu citate biblice la tot pasul. Vrei sa faci oamenii sa creada ca ai o abordare buna doar pentru ca una-doua trantesti un citat din Sfanta Scriptura?! Nu e nevoie sa te tot justifici in felul asta. Parerea mea.