View Single Post
Vechi 27.02.2014, 21:03:52
IULIAN496 IULIAN496 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.07.2013
Locație: Hunedoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Vezi, asta a fost o rautate (eu nu ma consider indumnezeit, nici pe departe), dar faptul ca ai postat acest gand al tau denota ca nu te-ai mai putut abtine.

Se pare ca trebuie intr-adevar sa-mi justific pseudonimul: am ales acest pseudonim (Illuminatu', si nu Illuminatul) tocmai in scop autoironic. Adica sunt atat de iluminat incat nu stiu sa scriu corect in romaneste. Si am scris pseudonimul cu doi de "l", asemenea celor din "Illuminati". De ce? Pentru ca, in general, gandurile mele sunt mult prea rationale pentru a face teologie. Acum intelegi de ce mi-am ales acest nick-name?

(Na, ca am vorbit despre mine mult prea mult, dar a fost necesara justificarea.)
Nu esti iluminat?!Pai si atunci de ce n-ai pus alt nume?!Daca te numeai intinatul nu faceai sminteala dar asa te faci nu numai de ras dar rostul numelui de iluminat ar trebui sa existe insa acest rost la tine lipseste cu desavarsire fapt pentru care rostul pe care il ai pentru acest pseudomin de "iluminat" prin care Sfanta Scriptura zice despre lucrarea de mantuire pe care toti ar trebui sa o avem in vedere prin scopul pentru care o facem sau mai bine zis rostul.
Reply With Quote