View Single Post
Vechi 01.03.2014, 19:38:34
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Despartira de el ar insemna despartirea si de biserica si de duhovnic, ceea ce ar fi deosebit de dureros. Nu stiu daca as mai gasi in alta parte atmosfera care am gasit-o aici si ma tem ca dupa cateva cautari as renunta.
Asta este o poveste pe care nici tu o crezi. Nimeni nu te impiedica sa mergi la aceeasi biserica, chiar daca vei sta ceva mai departe si va dura drumul mai mult. Doar lenea te poate impiedica.

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Imi pare rau, stiu ca e pacat mare sa-l urasc pe al meu din cauza asta, si sa ma doara mai rau ca ma desparte de biserica si de duhovnic decat ca ma despart de el, dar...this is how i feel right now...stiu ca a gresit si el si greseste in continuare ca in tot ceeea ce face exclude pe Dumnezeu din ecuatie, ceea ce e foarte rau, si il deplang pt asta, dar...asa sunt

majoritatea oamenilor din pacate, si majoritatea prietenilor mei, afara de voi siinca cativa, si chiar fratii si parintii mei, ma vor considera vinovata sau mai bine zis vor considera biserica si credinta vinovata de aceasta ratacire care va urma....
Asta e cel mai stupid motiv - "ce-o sa zica lumea". Pai ce, tu cu lumea traiesti/ Pt ei traiesti, de ochii lumii iti traiesti tu o aparenta de viata?
Nu biserica e vinovata, ci tu care iei deciziile proaste. Tu crezi ca Sf Andrei Criteanul i-ar placea mai mult sa ramai linga un om cu care nu ai o viata dupa voia lui Dumnezeu (certuri, injuraturi, etc)?

Ai curajul sa ii spui duhovnicului tau toate astea pe care ni le-ai spus noua? Ai curajul sa printezi postarea asta a ta si sa o duci duhovnicului sa i-o citesti data viitoare cand te vei spovedi? Ca sa-ti dea el sfaturile lui. Poti si sa il si intrebi daca te-ai muta, cum sa procedezi sa iti ramana duhovnic.