Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia
Ye! Insa eu consum si ulei, mai putin miercurea si vinerea. Mi se pare destul de exagerata treaba cu restrictia asupra uleiului; avind in vedere ca tocilarii aia de geneticieni nu au bagat, inca, gene animale in majoritatea plantelor cultivate, totusi...uleiul de plante este un produs vegetal. E cam calugareasca treaba. Stiu ca e norma totusi, dar... pur si simplu asa mise pare. Si da, m-oi fi obisnuit cu uleiul, asa extrem de putin cit il pun, pe care il pun in ciorba de fasole. Altfel parca nu are gust. Parerea mea.
|
Greu cu uleiul frate...desi este vegetal este indecent de gustos in toate bucatele de asta este interzis :)
Dar fiecare se nevoieste dupa puteri(pt altii este ok nici sa nu tina post minim adica de prod animale).
Inca nu sunt gene animale in vegetale dar probabil ca vor fi in viitor...ma intreb cum vor evita vegetarienii acest lucru ??!
Totusi,pt cine poate si isi permite se poate consuma seminte de floarea soarelui,de dovleac,nuci si avocado.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 11.03.2014 at 06:40:05.
|