Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Astăzi, am aflat mai multe despre Capsali de la un prieten care îl cunoaște personal. Omul e pe treaba lui, are duhovnic, merge regulat în Sf Munte, e prieten cu Virgiliu Gheorghe etc. Probabil că argumentele astea nu conving, dar m-am lămurit încă o dată cât de ușor putem greși în a ne da cu părerea despre cineva pe care l-am cunoscut virtual. Nu este omul perfect, o fi având și el bubele lui, dar vreau să mi-l arătați și mie pe cel care nu are nimic de reproșat.
|
Multumim, ovidiu b, pentru aceste rânduri. Am citit si eu unele lucruri despre Capsali si pare om de isprava.
Si atunci ce ne facem cu afirmatiile gratuite ale unora de pe aici? Cand e vorba sa aduca argumente... nu le mai au... ca de ex:
Citat:
În prealabil postat de DragosP
Nu știu la celelalte, dar la mitocănie confirm. La o întrebare simplă pe care i-am pus-o pe FB m-a trimis să-mi iau medicamentele.
|
Ar fi bine sa scriem mai cu simt de raspundere si sa nu jignim persoanele publice in mod gratuit, adica nemeritat.
Citat:
În prealabil postat de DragosP
Nu stau să caut acum prin postările de pe FB pentru că-i greoi. Era pe la începutul lunii februarie și, rememorând, mi-a zis ceva (aproximativ) că-mi răspunde după ce-i aduc nu-ș' ce certificat semnat de duhovnic.
|