Citat:
În prealabil postat de ioana5760
M-am gandit ca poate e bine la manastire, dar nu-s totusi de asa ceva, nu am acea chemare care trebuie sa pot fi acolo pt totdeauna.
|
Cred ca adevaratul crestin, cel care a inteles cu adevarat crestinismul ar putea fi oricand pregatit sa plece la manastire din motivele corecte (pentru a fi cu Hristos).
Ce l-ar putea opri? Dragostea pentru lucrurile din lume, patimi care se teme ca nu le-ar putea birui si pe care foarte probabil in cazul asta nici in lume nu prea reuseste.
Mai nasol ar fi sa te casatoresti si pe urma sa-ti dai seama ca ar fi fost mult mai simplu si ti s-ar fi potrivit mai mult viata de manastire.
Citat:
Acum deocamdata ma intalnesc cu acest prieten, imi place de el ca om, educatie si cum gandeste.
|
Pai discutati si despre probleleme care le are cu parintii, cum le abordeaza, sau daca sunt rezolvate de ce e in continuare deprimat, etc.
Citat:
Mai auzeam <sfaturi> de genul “tu ca femeie sa ai copii tai”, “fa-ti tu copii tai si lasa-l pe el sa plece unde vrea” . Situatie catastrofala, mi se pare mai rea ca singuratatea. Macar sunt doar eu pe cont propriu, nu mai chinui si un copil pe langa mine.
|
Un crestin singur? Hmm..