Subiect: Nunta + depresia
View Single Post
Vechi 21.03.2014, 15:43:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana5760 Vezi mesajul
M-am gandit ca poate e bine la manastire, dar nu-s totusi de asa ceva, nu am acea chemare care trebuie sa pot fi acolo pt totdeauna.
Cred ca adevaratul crestin, cel care a inteles cu adevarat crestinismul ar putea fi oricand pregatit sa plece la manastire din motivele corecte (pentru a fi cu Hristos).

Ce l-ar putea opri? Dragostea pentru lucrurile din lume, patimi care se teme ca nu le-ar putea birui si pe care foarte probabil in cazul asta nici in lume nu prea reuseste.

Mai nasol ar fi sa te casatoresti si pe urma sa-ti dai seama ca ar fi fost mult mai simplu si ti s-ar fi potrivit mai mult viata de manastire.

Citat:
Acum deocamdata ma intalnesc cu acest prieten, imi place de el ca om, educatie si cum gandeste.
Pai discutati si despre probleleme care le are cu parintii, cum le abordeaza, sau daca sunt rezolvate de ce e in continuare deprimat, etc.

Citat:
Mai auzeam <sfaturi> de genul “tu ca femeie sa ai copii tai”, “fa-ti tu copii tai si lasa-l pe el sa plece unde vrea” . Situatie catastrofala, mi se pare mai rea ca singuratatea. Macar sunt doar eu pe cont propriu, nu mai chinui si un copil pe langa mine.
Un crestin singur? Hmm..