View Single Post
Vechi 27.04.2014, 01:15:43
FearGod FearGod is offline
Member

Data înregistrării: 25.04.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Eu vreau, sa vedem si acolo ce au spus oamenii despre problema asta, pentru ca ai ridicat-o acolo mai intai, nu-i asa?
Nu am ridicat problema asta,acolo discut despre existenta lui D-zeu,ateii vin cu argumentele lor noi crestinii cu ale noastre,o sa-ti trimit pe mesaj privat link cu discutiile de acolo

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu stiu in urma carui proces logic(?) ai ajuns la concluzia asta, dar sa stii ca in lumea ortodoxa, ascultarea si respectul fata de preoti este o virtute.

Este dar nu strica in calitate de credincios sa mai pui din cand in cand intrebari,tu ai raspuns strict si la obiect,ai venit cu clarificari,dar altii ce comportament au avut fata de mine???
Pentru simplu fapt ca am intrebat de ce se platesc rugaciunile,am fost facut handicapat,cersetor,egoist,evanghelizat,betiv,dumn ezeul meu e banul,ca judec pe altii,ca acuz ,ca insinuez diferite lucruri,sa-mi fie cu iertare eu am stat de vorba cu atei cu satanisti pe forumuri(ai sa vezi si tu discutiile) si nimeni nu m-a jignit in halul asta cum am fost jignit aici
Reply With Quote