Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.04.2014, 00:39:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FearGod Vezi mesajul
Esti la ani lumina de adevarul despre mine prietene,sunt cu adevarat crestin ortodox,vrei sa-ti dau userul de pe alt forum unde am vechime si se vede clar ca sunt ortodox dupa postarile mele??? iti dau nici o problema.
Eu vreau, sa vedem si acolo ce au spus oamenii despre problema asta, pentru ca ai ridicat-o acolo mai intai, nu-i asa?

Citat:
Chiar nu mai are voie omul sa aiba nici o parere ca gata automat devine sectant,evanghelizat sau ce mai zici tu acolo,trebuie sa tacem din gura sa nu intrebam nimic??
Depinde de parere.

Citat:
mai degraba mi se pare sectant un astfel de comportament obedient
Nu stiu in urma carui proces logic(?) ai ajuns la concluzia asta, dar sa stii ca in lumea ortodoxa, ascultarea si respectul fata de preoti este o virtute.

Citat:
Sa ne alegem duhovnicul cu grija sa nu dam de unu lacom dupa bani,se pare ca au dreptate unii duhovnici traim vremurile din urma,prea au intrat in sanul bisericii niste lepre
Sigur ca trebuie sa alegem cu grija.
Dar din pacate, se pare ca omul are o capacitate limitata de judecata, ca sa judece pe altii, nu se mai judeca pe sine, si invers.
Asa ca ia aminte.
Vechi 27.04.2014, 01:15:43
FearGod FearGod is offline
Member

Data înregistrării: 25.04.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Eu vreau, sa vedem si acolo ce au spus oamenii despre problema asta, pentru ca ai ridicat-o acolo mai intai, nu-i asa?
Nu am ridicat problema asta,acolo discut despre existenta lui D-zeu,ateii vin cu argumentele lor noi crestinii cu ale noastre,o sa-ti trimit pe mesaj privat link cu discutiile de acolo

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu stiu in urma carui proces logic(?) ai ajuns la concluzia asta, dar sa stii ca in lumea ortodoxa, ascultarea si respectul fata de preoti este o virtute.

Este dar nu strica in calitate de credincios sa mai pui din cand in cand intrebari,tu ai raspuns strict si la obiect,ai venit cu clarificari,dar altii ce comportament au avut fata de mine???
Pentru simplu fapt ca am intrebat de ce se platesc rugaciunile,am fost facut handicapat,cersetor,egoist,evanghelizat,betiv,dumn ezeul meu e banul,ca judec pe altii,ca acuz ,ca insinuez diferite lucruri,sa-mi fie cu iertare eu am stat de vorba cu atei cu satanisti pe forumuri(ai sa vezi si tu discutiile) si nimeni nu m-a jignit in halul asta cum am fost jignit aici
Reply With Quote
Răspunde