Citat:
În prealabil postat de Ana Tr.
Da, ma asteptam si stiam sigur ca cineva, sa spun direct va considera ca ceea ce am scris eu a fost ca si cum as fi judecat:
|
Si nu asta ai facut?
Citat:
În prealabil postat de Ana Tr.
Deci, in principal lumea ma cearta...
|
Daca cineva iti spune ca gresesti nu inseamna ca te cearta. Daca cineva iti spune ca gresesti poate greseste el. Dar poate nu. Totusi ar trebui sa te intrebi daca nu are cumva dreptate.
Si daca te cearta cineva nu inseamna neaparat ca gresete. Am devenit foarte sensibili in ultimul timp cu toti. Hristos nu era diplomat sau tolerant. Hristos spunea pe fata adevarul si atragea atentia cand cineva gresea.
Referitor la semnatura:
Citat:
"Dacă Dumnezeu este ținta ta, atunci ai noroc; pentru că Dumnezeu este atât de mare încât nu se poate să nu nimerești."
-Neale Donald Walsch-
|
Asta spune Hristos. Alea sunt cuvinte mestesugite ale oamenilor. Intelepciunea oamenilor frumos impachetata nu rivalizeaza cu cea a lui Dumnezeu.
"Intrați pe poarta cea strâmtă; că largă este poarta – și lat este drumul ce duce la pieire și mulți sunt cei ce intră prin el;
și strâmtă este poarta – și îngust este drumul ce duce la viață și puțini sunt cei ce îl află."