Subiect: Sunt singura!
View Single Post
Vechi 08.05.2014, 21:55:49
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Nu suntem surori in nici un caz cu catolicii, desi exista saptamana de rugaciune comuna, eu personal nu o accept si nu particip la ea! E PACAT sa nu afirmi faptul ca singura religie adevarata este religia ortodoxa! Puteti sa va luati de mana cu domnul gardian mason.
Singura religie adevarata este cea ortodoxa, cititi istorie si apoi vorbiti.
O singura religie, ce idei puteti sa aveti, daca renunta toti si vin la ortodoxie, altfel nu!
Deja incepeti sa va dati arama pe fata, vorbiti urat de ortodocsi, si simpatizati pe catolici... m-am lamurit...
Mda... nu stiu de ce de la nunta am ajuns la altceva :D Totusi nu pot sa ma abtin sa nu intreb daca scrie in Biblie ca religia ortodoxa este singura, sau ca se specifica undeva termenul ortodox. Si pe vremea lui Iisus erau ortodocsi? De exemplu toti oamenii atunci erau ortodocsi? Sincer, nu mi-am pus niciodata intrebarile acestea. Daca eu sunt mai toleranta nu trebuie sa scrieti ceva ce nu exista: "vorbiti urat de ortodocsi". De unde pana unde afirmatia aceasta? Eu zic asa, un lucru cert este ca exista un SINGUR Dumnezeu! Eu cred in El, in Maica Domnului in Fiul Sau, Duhul Sfant si mai cred in prezenta ingerilor.