![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mda... Ma deranjeaza oarecum faptul ca eu imi expun "problema" sufleteasca intr-un loc public plina de incredere ca doar este un forum Crestinesc si primesc atatea raspunsuri ca niste ghionturi. Si sincer nu cred ca ar trebui sa iti bati joc de visele mele oricat de "romanticoase" ti s-ar parea. Ai stiut sa observi unele lucruri dar esentialul nu!
|
|
|||
|
|||
![]()
Si nu vreau sa ma mai transform dupa cum vor altii pentru a le fi pe plac. O singura viata am, este A MEA si vreau sa o traiesc AUTENTIC. Daca eu sunt genul mai romantic si mai sensibila nimeni nu o sa imi ia lucrurile astea ori ce mi-ar spune. Iar daca eu vreau sa pastrez si o anumita doza de ingenuuitate, este alegerea mea. Nu cred ca gresesc sau pacatuiesc gandindu-ma prin cele spuse ca cineva ma va iubii vreodata dar ma doare ca sunt batjocorita. Niciodata nu am inteles de ce oamenii ca mine deranjeaza? De ce ii deranjeaza pe asa zisi oameni "cu picioarele pe pamant"? Cand eu desi sunt desori ranita de insenisiblitatea lor, ma abtin sa ii critic. Cred ca nu este intamplator faptul ca Dumnezeu NU ne-a creat pe toti la fel iar daca eu nu pot fi acceptata aici asa cum sunt si mi se rastalmaceste orice litera cred ca ar fi mai bine sa renunt in a utiliza acest forum, lasandu-ma mult mai trista decat am fost la inceput ...
![]() Dar cum spunea... cineva: fiecare om pe care il intalnim vine sa ne spuna, ceva despre noi INSINE. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu consider ca unii incearca sa va deschida ochii pacat ca nu reusiti sa vedeti asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu mai doriti sa vedeti ce scriu, aveti o optiune prin care nu va mai apare ce scriu, totusi a-mi interzice sa scriu nu puteti, adica mai precis sa imi viriti pumnul in gura.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin viziune universalista si toleranta, sper ca nu vreti sa spuneti sa devenim ecumenisti....Din cate vad eu aici, desi promovati toleranta fata de alte culte, fata de ortodocsi aveti dispret, vedeti unde ajungeti din prea multa iubire fata de alte culte? Pentru d-voastra se pare ca habotnicie inseamna tot ceea ce multi de aici considera normal adica a te casatori cu cineva de aceiasi religie, pentru a nu avea neplaceri pe viitor, cauzate de diferentele mari. Daca ati pune pret pe credinta si ati avea un mod de viata ortodox nu ati suporta ca partenerul sa batjocoreasca credinta ortodoxa, in plus sa stiti sa majoritatea casniciilor facute intre persoane de religii diferite practicanti, credinciosi, nu sfarsesc prea bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singura religie adevarata este cea ortodoxa, cititi istorie si apoi vorbiti. O singura religie, ce idei puteti sa aveti, daca renunta toti si vin la ortodoxie, altfel nu! Deja incepeti sa va dati arama pe fata, vorbiti urat de ortodocsi, si simpatizati pe catolici... m-am lamurit... Last edited by aubergine; 08.05.2014 at 21:13:35. |
|
|||
|
|||
![]()
Eh, nu te supara pe el.Asa face.Intotdeauna e pe langa esential :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Cel putin el recunoaste ca e mason.Adica sa vezi pe cineva cu simboluri Luciferice ca-ti vorbeste despre Dumnezeu, te apuca rasul.
|
|