View Single Post
Vechi 23.05.2014, 13:14:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Nu pot fi atât de pesimist. Nu este totul dinainte stabilit; este important să iei parte la decizii, chiar dacă ești minoritar.
Serios?

Cum ai luat tu decizii vizavi de exploatarea de la Rosia Montana?
Privatizarea institutiilor economice strategice?
Exploatarea gazelor de sist?
Miliardle imprumutate si cum au fost ele cheltuite.
Bordurile, stalpii si asfaltarile facute si refeacute la fiecare 3-4 ani pentru zeci si sute de milioane de euro (pe tara).
Pistele pentru biciclisti, pentru care s-au cheltuiti vreo 10 milioane de euro, pe urma au fost desfiintate, si pe urma iar s-au alocat de la buget 10 milioane de euro pentru ele?
Cainii prinsi cu costuri de sute de lei/bucata si pe urma eliberati pe strazi, prinsi iar, etc.?
etc.

Citat:
Nu este egal dacă în PE se duce Monica Macovei, care a reușit să promoveze legea pentru confiscarea averilor nejustificate (pentru cei condamnați) sau dacă se duce EBA, spre exemplu.
Oh, ce reusita extraordinara.
Ce pacat ca nu avem condamnati.
Nu ca nu s-ar fi facut o gramada aveti din hotii.

Acea Monica Macovei, cu sustinerea homosexualilor?

Atunci cred ca prefer EBA.

Citat:
În plus, votul pentru PE are implicații în politica internă. Și nu este totuna dacă se va continua politica de întărire a justiției și de combatere a corupției sau dacă, din contră, justiția va fi trecută pe tușă.
Ba e tot una, ca despre "intarirea justitiei" si "combaterea coruptiei" se vorbeste de peste un deceniu.
Si ghici ce.
Degeaba.

Ah, ai sa-mi spui ca nu e adevarat, ca a intrat Nastase si Becali la puscarie, am facut progrese.
Atunci, da-mi te rog voie sa:

Citat:
Chiar cu economia vândută (în fond, după '90 nu asta am vrut, investitori?), dacă se limitează corupția (ceea ce ar produce și o schimbare de mentalitate, că nu se mai poate fura fără să fii pedepsit), am fi, cu siguranță, mai bogați: mai puțină evaziune fiscală, mai multe fonduri absorbite, o mai corectă tratare la locul de muncă și în raport cu instituțiile.
Chiar te-a prins jocul asta de limbaj, nu-i asa? "limiteaza coruptia".
Haha, limiteaza, cu un becali si un nastase mai putin, ramane restul de 99.9999%.

"schimbare de mentalitate" , a cui, a politicianului?
De ce? Ca altfel ce? Ca peste 4 ani nu-l mai alegi pe el, il alegi pe fratesu', din partidul care era in opozitie

Last edited by AlinB; 23.05.2014 at 13:23:06.
Reply With Quote