View Single Post
Vechi 29.05.2014, 18:24:22
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Intr-adevar, se pare ca eurosceptismul este mare in tari subdezvoltate, ca Franta, Marea Britanie sau Suedia.
Pe de alta parte, tarile astea in care economia duduie, iar standardul de viata e mare, ca Romania, Irlanda sau Portugalia tac malc.

Am incheiat ironia.
Hai sa-iti zic o anectoda:

Franta:-De ce sa mai stau in UE ca voi cei de la Bruxelles sa-mi didactati
ce sa fac cu banii mei ?
Eu Franta, am productie.
Eu Franta am export.
Eu Franta doresc sa export cat mai mult ca sa fac cat mai mult profit.
EU Franta trebuie sa fac fata la presiunile tarile asiatice.
Voi cei de la Bruxelles imi impuneti fel de fel de restrictii.Restrictiile astea ma costa pe mine bani.
Voi , cei de la Bruxelles , imi impuneti cat sa export si nu va intereseaza ce cheltuieli am eu.
Din cauza restrictiilor voastre, eu mi-am marit somajul, pentru ca mi-ati stabilit o limita a exporturilor.
Ori mai putine exporturi,inseamna mai putini bani.SI atunci eu tai din cheltuieli, respectiv fac concendieri.

Bruxelles:-Stim, dar nu uita ca ti-am promis ca ne revansam pt toate pierderile.Uite dorim sa punem mana
pe resurselor celor din Est, pentru ca si asa nu se pricep la nimic aia

Franta: -Pai si unde sunt cele promise ?! Ca vad ca promiteti, promiteti, dar mai nimic.

Bruxelles:Ai rabdare.Lucram la asta.

Franta:-Rabdare sa aveti voi, daca mai continuati in felul asta eu ma retrag din UE.De cand am intrat in aceasta
alianta, mai mult am pierdut.Mi-ati promis una, si mi-ati dat alta.

Bruxelles:-Uite ce este. Noi jucam cartea oamenilor democrati.Pe noi lumea trebuie sa ne perceapa ca fiind
aparatorii democratiei si ai statului de drept.Dar daca, tu ai o solutie atunci sa stii ca noi te sustinem pe la
spate si ai suportul nostru.

Franta:-Bine.Uite preferatul nostru este Marine Le Pen.Corporatiile noastre o vor ajuta in ascuns si o vor sustine
Voi va faceti ca sunteti impotriva, ca sa creem impresia jocului democratic.Mai bine afara cu tarile din Est
De ce sa dam bani, acestor intrusi, cand mai bine le dam bani cu imprumut.Si apoi lucram in subsidiar sa
nu-si poata platii imprumuturile( ungem politicienii gras si bine in acest sens).Si apoi cand n-o sa-si mai
poata platii datoriile , punem mana pe resursele lor si imi recuperez astfel pierderile pe care insus politica
voastra de ametiti mi le-ati cauzat.

Bruxelles:-De acord.Dar vrem sa primi si noi ceva la afacerea asta.

Franta:-Ca de fiecare data...De acord. Oh.. by the way ,Olanda , Anglia, Germania si tarile de nord sunt si ei
de acord.Dar nu vor sa fie vocali.Anglia a venit cu o idee:Hai sa aruncam vina romani pentru
tot ce se intampla, ca sa cream animozitate , astfel incat sa-i facem pe romani sa plece la ei acasa.
Bruxelles:-Pai stii ca asta e rasism.E ca un fel de Hitler.

Franta:-Bruxelles, stii foarte bine ca atunci cand este oportunitate la ciolan, fiecare in felul nostru e un mic Hitler.

Last edited by oaie_cugetatoare; 29.05.2014 at 18:48:20.
Reply With Quote