Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta
Explicatie?
Unde?
Ca din articolele creationiste pe care le-am citit, nu e "Pamantul si biologia e asa fiindca x",
ci e "Pamantul si biologia nu e asa, fiindca x, deci e pe dincolo."
Negationism in stare pura
|
Am discutat de mai multe ori pe tema asta si ti-am dat si datale necesare. Ceea ce spui tu sunt afirmatii preluate de la evolutionisti, complet eronate si fara sens. Evident ca cei ce nu sunt de acord cu evolutionismul incearca sa arate de ce e o teorie falsa. E un argument fara rost, cum se argumenteaza ca o teorie e gresita? Nu aratand ca sunt eronate dovezile acelei teorii?
Exista doar doua teorii viabile. Evolutionsimul (plus Big-Bang si tot ce cupinde) si creationismul. De aceea a si aparut evolutionismul, ca sa fie o teorie alternativa creationismul biblic, singura teorie de atunci.
In plus, creationismul incearca sa dea si dovezi stiintifice ale valabilitatii celor scrise in Biblie, nu doar sa arate ca evolutionismul e gresit. Asta spun doar evolutionistii, ca sa discrediteze creationismul, ca e doar negationism. Eu nu inteleg de ce luati toate argumentele ateilor evolutionisti, fara macar sa vedeti daca sunt corecte.