Citat:
În prealabil postat de Corinusha
pai...nu poti sa nu pacatuiesti.... orice ai face, tot pactuiesti intr-un fe au altul, mai mult sau mai putin. Asa ca...practic, toti ne inepartam de Dumnezeu pactuind; chiar si daca ne spovedim, tot repetam pacate...
Se zice, ca, atunci cand mergi la spovedit trebuie sa te caiesti e pacate si oarecum sapromiti ca nu le mai faci; asta inseamna oarecum ca, daca repetam pacatul, ceea ce se intampla tuturor (ma refer aici la pacate mai mici, nu crime si altele asemenea) inseamna ca minti oarecum la spovdanie, eea ce duce tot la indepartarea de Dumnzeu.
Daca nu am mai repeta pactele, am deveni, in timp destul de scurt, ca Iisus, fara pacate, ceea ce e imposibil.
|
Ceea ce vreau să spun că Înaintea lui Dumnezeu nu sunt păcate mai mici sau mai mari, orice fărădelege este păcat înaintea lui Dumnezeu asta bineînțeles dacă mai țineți cele 10 porunci pentru că de curînd am citit într-un thread un comment de genul ”Daca nu ai aflat, Vechiul Testament era pentru evrei,”.
Nu cred că minți la spovedanie, uite ce cred eu și aș vrea să-ți spun lucrul ăsta citînd din 2 Petru 2 20 și 22 ”În adevăr, dacă, dupăce au scăpat de întinăciunile lumii, prin cunoașterea Domnului și Mîntuitorului nostru Isus Hristos, se încurcă iarăș și sunt biruiți de ele, starea lor de pe urmă se face mai rea decît cea dintîi.” și acum versetul 22 ”Cu ei s-a întîmplat ce spune zicala adevărată: Cînele s-ă întors la ce vărsase și scroafa spălată s-a întors să se tăvălească iarăș în mocirlă.”