View Single Post
Vechi 13.06.2014, 19:54:05
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
abaaaabbbb63 cat esti de penibil ! Pentru tine dracul nu exista, Dumnezeu nu exista, Hristos nu exista, Biblia nu exista ... ce mai cauti tu pe acest forum ? Esti penibil ! Nici cu stiinta nu cred ca esti asa "prieten" ... cum te dai. Dar bunul simt exista ? Ai ?

Mai amice, a venit cineva la tine-n casa sa-ti spuna cat de prost e mobilata, cat de fara gust ai potrivit culorile, cat de imbecili sunteti ca locuiti in casa voastra mica si neluminata ? Nu ? Pai cam asa faci tu aici pe forum ... fara jena. Nu pricepi ?

Tupeul, obraznicia si lipsa de bun simt sunt singurele tale "calitati" ... dar si a tuturor celor care intra pe acest forum cu unicul scop de a ne "lumina" cu ateismul lor nejustificat sau cu intepretarile lor sectare si stupide despre "crestinism". Nu pricepi ?

abaaaabbbb63 singura logica pentru care un ateu sta atat de mult pe acest forum este ca dracu l-a pus. Nu pricepi ?

Pai daca pricepeai ceva, nu mai erai de mult pe acest forum ... dar din pacate pentru tine ... te cam obliga ... "constiinta".

Omule, misiunea ta istorica s-a terminat, gata, ne-ai spus ce aveai de spus, de acum doar vii cu variatiuni pe aceeasi tema ... si nu realizezi cat esti de penibil.
Imi pare rau, dar din cate stiu, oricine poate veni pe acest forum, indiferent de natie sau religie, atata timp cat discuta intr-un mod diplomatic. Daca crezi ca gresesc cu ceva, atunci vino cu argumente pentru care demonstrezi intr-un mod civilizat de ce nu am dreptate, asa cum fac ceilalti. Fa un quote in care ai ce am spus, apoi comenteaza sub acel quote, si argumenteaza. Toata lumea este ordonata, numai tu vii, insulti, si imi spui sa plec.

Si nu am zis absolut niciodata ca Dumnezeu nu exista. Nu-mi pune cuvinte in gura, te rog. Si nu sunt ateu. Cel mult poti spune ca, din punctul de vedere al gandirii, ma indrept spre deism. Dar din punct de vedere comportamental, sunt la fel de ortodox ca si tine.

Last edited by abaaaabbbb63; 13.06.2014 at 20:00:37.