Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.06.2014, 14:51:51
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Idee este ca o secunda lumeasca difera de o secunda Dumnezeiasca.
Noi oamenii percepem timpul diferit fata de cum Dumnezeu l-a inventat.
Ba chiar putem spune, ca timpul este valabil doar aici pe pamant insa
in celalalta lume acesta ar putea chiar sa nu existe.

Dar eu nu inteleg cum ajuta pe cineva care cauta calea mantuirii, sa stie
varsta pamantului.Cum poate influenta aceasta informatie, drumul spre
mantuire ?Eu asta nu inteleg.
Pai nu pe tine te ajuta, ii ajuta pe ceilalti sa-si imagineze ce s-ar fi putut intampla in miliarde de ani.
Vechi 13.06.2014, 15:02:25
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
Fals. Uniformismul inseamna cu totul altceva, anume ca legile naturii sunt constante in timp si spatiu - o sa repat asta pana tine minte toata lumea. Ca rata de disipare a He este constanta e o modelare atat de primitiva ca nici nu merita discutata.
Am mai scris asta, nu e vorba deloc ca rata de disipare a Heliului e constanta si nu are nicio relevanta rata de disipare. In acel citat se spunea ca heliul, un gaz, nu avea cum sa fie in acele cristale dupa 1.5 milarde de ani. Indiferent daca rata de disipare e constanta sau nu. Eu asta am inteles.
Vechi 13.06.2014, 19:54:05
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
abaaaabbbb63 cat esti de penibil ! Pentru tine dracul nu exista, Dumnezeu nu exista, Hristos nu exista, Biblia nu exista ... ce mai cauti tu pe acest forum ? Esti penibil ! Nici cu stiinta nu cred ca esti asa "prieten" ... cum te dai. Dar bunul simt exista ? Ai ?

Mai amice, a venit cineva la tine-n casa sa-ti spuna cat de prost e mobilata, cat de fara gust ai potrivit culorile, cat de imbecili sunteti ca locuiti in casa voastra mica si neluminata ? Nu ? Pai cam asa faci tu aici pe forum ... fara jena. Nu pricepi ?

Tupeul, obraznicia si lipsa de bun simt sunt singurele tale "calitati" ... dar si a tuturor celor care intra pe acest forum cu unicul scop de a ne "lumina" cu ateismul lor nejustificat sau cu intepretarile lor sectare si stupide despre "crestinism". Nu pricepi ?

abaaaabbbb63 singura logica pentru care un ateu sta atat de mult pe acest forum este ca dracu l-a pus. Nu pricepi ?

Pai daca pricepeai ceva, nu mai erai de mult pe acest forum ... dar din pacate pentru tine ... te cam obliga ... "constiinta".

Omule, misiunea ta istorica s-a terminat, gata, ne-ai spus ce aveai de spus, de acum doar vii cu variatiuni pe aceeasi tema ... si nu realizezi cat esti de penibil.
Imi pare rau, dar din cate stiu, oricine poate veni pe acest forum, indiferent de natie sau religie, atata timp cat discuta intr-un mod diplomatic. Daca crezi ca gresesc cu ceva, atunci vino cu argumente pentru care demonstrezi intr-un mod civilizat de ce nu am dreptate, asa cum fac ceilalti. Fa un quote in care ai ce am spus, apoi comenteaza sub acel quote, si argumenteaza. Toata lumea este ordonata, numai tu vii, insulti, si imi spui sa plec.

Si nu am zis absolut niciodata ca Dumnezeu nu exista. Nu-mi pune cuvinte in gura, te rog. Si nu sunt ateu. Cel mult poti spune ca, din punctul de vedere al gandirii, ma indrept spre deism. Dar din punct de vedere comportamental, sunt la fel de ortodox ca si tine.

Last edited by abaaaabbbb63; 13.06.2014 at 20:00:37.
Vechi 13.06.2014, 20:05:52
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
atunci vino cu argumente pentru care demonstrezi intr-un mod civilizat de ce nu am dreptate, asa cum fac ceilalti.
Mai, paradoxal sa stii ca nu este obligat sa faca asta.Asa cum nici preotul
nu este obligat sa te retina daca vrei sa te duci la alta religie.
Vechi 13.06.2014, 20:08:26
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai nu pe tine te ajuta, ii ajuta pe ceilalti sa-si imagineze ce s-ar fi putut intampla in miliarde de ani.
Pai nu trebuie sa-si imagineze.Scrie in Geneza.Tot ce trebuie sa faca
este sa deschida Biblia la cap Geneza si sa citeasca, si se lamuresc
lucrurile.Aaaa..ca nu vor sa creada ce scrie acolo, aia e problema lor
e ratacirea lor.
Vechi 13.06.2014, 20:20:04
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Si nu am zis absolut niciodata ca Dumnezeu nu exista.
Apropos, vrei sa stii cum se luptau oamenii cu dracii (care sunt
ingerii decazuti) ?Ca exista o carte care trateaza pe indelung
chestiile astea.Ba iti spune si fiecare captenie draceasca ce responsabilitati
are sa te aduca in cutare pacat.(da, aia care ziceai tu ca nu exista)
Vrei sa vezi cum duceau oamenii lui Dumnezeu un razboi vazut cu dracii?
Si de ce Dumnezeu a dat potopul ?
EI, bine citeste atunci cartea lui Enoch, si o sa vezi tu acolo razboiul care
se ducea pe fata.E de fapt acelasi razboi, numai ca acum se duce pe ascuns.
Spoiler:O sa te mire cand o sa vezi ca vremurile de acum incep sa
semene iarasi(teribil)cu acele vremuri din cartea lui Enoch, cu mentiunea
faptului ca data asta va fi si mai aprig, mult mai aprig razboiul.
Citeste cartea ca sa vezi cum invizibilul devine vizibil, atunci cand ai...
cunoastere.
Vechi 13.06.2014, 21:23:45
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Spoiler:O sa te mire cand o sa vezi ca vremurile de acum incep sa
semene iarasi(teribil)cu acele vremuri din cartea lui Enoch, cu mentiunea
faptului ca data asta va fi si mai aprig, mult mai aprig razboiul.
Citeste cartea ca sa vezi cum invizibilul devine vizibil, atunci cand ai...
cunoastere.

Am vazut acum ceva timp o chestie pe youtube cu unul Trey Smith, individul care i-a furat seiful unui teleevanghelist american acum multi ani.
http://www.youtube.com/watch?v=1zz8_MxcnzY
Dincolo de modul in care prezinta el lucrurile ( adica nu prea pare cu toti boii acasa ), teoria e interesanta, si explica multe lucruri, inclusiv "evolutionismul" si "progresul tehnologic" din ultimul timp.
Vechi 13.06.2014, 22:00:22
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Mai, paradoxal sa stii ca nu este obligat sa faca asta.Asa cum nici preotul
nu este obligat sa te retina daca vrei sa te duci la alta religie.
Stiu ca nu e obligat, dar nici sa ma insulte nu e obligat. Eu zic ca e mai productiv sa-mi raspuna intr-un mod civilizat decat sa procedeze asa.
Vechi 16.06.2014, 21:02:43
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Talking Ce se află în adâncul Pământului?

Extras din:
- http://www.descopera.ro/dnews/127498...cul-pamantului
- http://www.mediafax.ro/stiinta-sanat...netei-12750959

Cercetătorii au descoperit un rezervor uriaș de apă în adâncul Pământului, care este de 3 ori mai mare ca volumul tuturor oceanelor planetei noastre. Este posibil ca de aici să fi luat naștere mările și oceanele.

Noua descoperire contrazice teoria acceptată de unii geologi, care cred că apa a venit pe Terra adusă de comete. Este posibil ca mările și oceanele să se fi format treptat, din apa care a ieșit la suprafața din acest uriaș bazin subteran.

Apa nu se găsește sub una din formele de agregare cu care suntem obișnuiți: lichidă, solidă sau gazoasă. A patra formă de agregare se regăsește în structura moleculară a mineralelor din mantaua terestră.

Dacă acest ocean uriaș s-ar afla la suprafața planetei, vârfurile munților ar fi singurele zone de uscat de pe planetă, adaugă cercetătorul.

=>

Aceasta noua descoperire confirma inca o data Potopul Biblic in care se spunea foarte clar ca apa a venit atat din cer cat si din adancul pamantului, si contrazice inca o data ipoteza evolutionista Big-bang in care se afirma ca apa ar fi fost adusa de comete pe Pamant ... in urma cu miliarde de ani.
Vechi 16.06.2014, 21:25:05
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Extras din:
- http://www.descopera.ro/dnews/127498...cul-pamantului
- http://www.mediafax.ro/stiinta-sanat...netei-12750959

Cercetătorii au descoperit un rezervor uriaș de apă în adâncul Pământului, care este de 3 ori mai mare ca volumul tuturor oceanelor planetei noastre. Este posibil ca de aici să fi luat naștere mările și oceanele.

Noua descoperire contrazice teoria acceptată de unii geologi, care cred că apa a venit pe Terra adusă de comete. Este posibil ca mările și oceanele să se fi format treptat, din apa care a ieșit la suprafața din acest uriaș bazin subteran.

Apa nu se găsește sub una din formele de agregare cu care suntem obișnuiți: lichidă, solidă sau gazoasă. A patra formă de agregare se regăsește în structura moleculară a mineralelor din mantaua terestră.

Dacă acest ocean uriaș s-ar afla la suprafața planetei, vârfurile munților ar fi singurele zone de uscat de pe planetă, adaugă cercetătorul.

=>

Aceasta noua descoperire confirma inca o data Potopul Biblic in care se spunea foarte clar ca apa a venit atat din cer cat si din adancul pamantului, si contrazice inca o data ipoteza evolutionista Big-bang in care se afirma ca apa ar fi fost adusa de comete pe Pamant ... in urma cu miliarde de ani.
Um... nu.

Nu confirma nici un potop. In acelasi articol:
"De asemenea, rezervorul acesta explică de ce suprafața oceanelor a rămas neschimbată de milioane de ani, adaugă Steven Jacobsen, de la Universitatea Northwestern din Evanston, Illinois."

In plus, acest strat este foarte gros. Daca tot ar iesi la suprafata brusc, toata scoarta s-ar distruge, pentru ca ar avea o mare gaura intre ea si manta.
Subiect închis