![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am mai scris asta, nu e vorba deloc ca rata de disipare a Heliului e constanta si nu are nicio relevanta rata de disipare. In acel citat se spunea ca heliul, un gaz, nu avea cum sa fie in acele cristale dupa 1.5 milarde de ani. Indiferent daca rata de disipare e constanta sau nu. Eu asta am inteles.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu am zis absolut niciodata ca Dumnezeu nu exista. Nu-mi pune cuvinte in gura, te rog. Si nu sunt ateu. Cel mult poti spune ca, din punctul de vedere al gandirii, ma indrept spre deism. Dar din punct de vedere comportamental, sunt la fel de ortodox ca si tine. Last edited by abaaaabbbb63; 13.06.2014 at 20:00:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu este obligat sa te retina daca vrei sa te duci la alta religie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
este sa deschida Biblia la cap Geneza si sa citeasca, si se lamuresc lucrurile.Aaaa..ca nu vor sa creada ce scrie acolo, aia e problema lor e ratacirea lor. |
|
|||
|
|||
![]()
Apropos, vrei sa stii cum se luptau oamenii cu dracii (care sunt
ingerii decazuti) ?Ca exista o carte care trateaza pe indelung chestiile astea.Ba iti spune si fiecare captenie draceasca ce responsabilitati are sa te aduca in cutare pacat.(da, aia care ziceai tu ca nu exista) Vrei sa vezi cum duceau oamenii lui Dumnezeu un razboi vazut cu dracii? Si de ce Dumnezeu a dat potopul ? EI, bine citeste atunci cartea lui Enoch, si o sa vezi tu acolo razboiul care se ducea pe fata.E de fapt acelasi razboi, numai ca acum se duce pe ascuns. Spoiler:O sa te mire cand o sa vezi ca vremurile de acum incep sa semene iarasi(teribil)cu acele vremuri din cartea lui Enoch, cu mentiunea faptului ca data asta va fi si mai aprig, mult mai aprig razboiul. Citeste cartea ca sa vezi cum invizibilul devine vizibil, atunci cand ai... cunoastere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vazut acum ceva timp o chestie pe youtube cu unul Trey Smith, individul care i-a furat seiful unui teleevanghelist american acum multi ani. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1zz8_MxcnzY Dincolo de modul in care prezinta el lucrurile ( adica nu prea pare cu toti boii acasa ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca nu e obligat, dar nici sa ma insulte nu e obligat. Eu zic ca e mai productiv sa-mi raspuna intr-un mod civilizat decat sa procedeze asa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Extras din:
- http://www.descopera.ro/dnews/127498...cul-pamantului - http://www.mediafax.ro/stiinta-sanat...netei-12750959 Cercetătorii au descoperit un rezervor uriaș de apă în adâncul Pământului, care este de 3 ori mai mare ca volumul tuturor oceanelor planetei noastre. Este posibil ca de aici să fi luat naștere mările și oceanele. Noua descoperire contrazice teoria acceptată de unii geologi, care cred că apa a venit pe Terra adusă de comete. Este posibil ca mările și oceanele să se fi format treptat, din apa care a ieșit la suprafața din acest uriaș bazin subteran. Apa nu se găsește sub una din formele de agregare cu care suntem obișnuiți: lichidă, solidă sau gazoasă. A patra formă de agregare se regăsește în structura moleculară a mineralelor din mantaua terestră. Dacă acest ocean uriaș s-ar afla la suprafața planetei, vârfurile munților ar fi singurele zone de uscat de pe planetă, adaugă cercetătorul. => Aceasta noua descoperire confirma inca o data Potopul Biblic in care se spunea foarte clar ca apa a venit atat din cer cat si din adancul pamantului, si contrazice inca o data ipoteza evolutionista Big-bang in care se afirma ca apa ar fi fost adusa de comete pe Pamant ... in urma cu miliarde de ani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu confirma nici un potop. In acelasi articol: "De asemenea, rezervorul acesta explică de ce suprafața oceanelor a rămas neschimbată de milioane de ani, adaugă Steven Jacobsen, de la Universitatea Northwestern din Evanston, Illinois." In plus, acest strat este foarte gros. Daca tot ar iesi la suprafata brusc, toata scoarta s-ar distruge, pentru ca ar avea o mare gaura intre ea si manta. |
|