View Single Post
Vechi 23.06.2014, 00:56:53
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
iuliu46, Sfanta Traditie ortodoxa considera ce afirmi tu, ca zilele Facerii nu au avut 24 de ore ?
Unde am afirmat asta ?

Citat:
Pentru cultura ta generala, desi am tot respectul pentru Parintele Cleopa, pentru Ieromonah Serafim Rose si pentru multi alti preoti ortodocsi,... trebuie sa-ti atrag atentia ca acestia nu sunt considerati Sfinti de Biserica ortodoxa si nu au acelasi rang cu Sfantul Efrem Sirul, Sfantul Vasile cel Mare, Sfantul Ioan Gura de Aur, Sfantul Nichita Stihatul, etc ... cred ca doar tu-i pui in mod gresit pe picior de egalitate in incercarea ta disperata de a-ti demonstra afirmatiile gresite.
Doar tu vezi conflicte si ranguri acolo unde nu-s nici conflicte nici ranguri.

Citat:
Kalomiros este un bun exemplu de om "mai ortodox".
Nici nu m-a interesat cine-i Kalomiros asta, dar daca nu e agresiv atunci este mult mai ortodox decat multi dintre noi. Desi probabil daca interpreteaza totul in lumina evolutiei atunci e si agresiv. Nu la el m-am referit, dar asta nu te impiedica sa-ti spui parerea.

Citat:
Sunt foarte multi Preoti ortodocsi care nu au clar faptul ca zilele Facerii au fost de 24 de ore, ei sunt influentati puternic de educatia evolutionista primita in scoala, din pacate.
Asta ramane de vazut. Deocamdata nu exista prea multi care sa-i fi spus Parintelui Serafim : "Stai asa. Tu zici ca nu conteaza pentru ca ai fost infectat in scoala de viermele evolutionismului." Deocamdata in afara de cativa crestini de pe internet nimeni nu a criticat cartea parintelui pe motiv ca nu e destul de creationista.

Citat:
iuliu46, desi recunosc ca-i fac cu usurinta sectari de pe multi travestiti de pe acest forum, trebuie sa recunosti ca pe tine te-am evitat cat am putut ... la tine m-am referit ca gandesti si actionezi la fel ca un sectar, ceea ce este cu totul altceva.
Pai au mai fost perioade in istorie in care Biserica a stat intr-un singur om, asa ca-i poti face sectari pe toti.