View Single Post
Vechi 24.06.2014, 18:44:55
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Daca stiinta spune ca nu e posibila nasterea din Fecioara tu crezi ce spune stiinta? Am observat mai demult ca ai o oarecare problema in a intelege miracolele. Tu intelegi credinta mai mult din perspectiva rationala, cum fac si protestantii.
Pai nu a demonstrat stiinta ca nu se poate ? Cum sa crezi asa ceva ?
Dar cate femei nu raman insarcinate in cupluri sanatoase tun, cum ne explica stiinta ca se intampla ?

Credinta in matematica este o himera ... ea suceste mintile multor oameni "rationali".
De la Pitagora si filosofia greaca a inceput totul, naturalistii s-au opus inca de la inceput lui Dumnezeu.

În matematică, un număr rațional (sau în limbaj mai puțin riguros, o fracție) este un număr real care se poate exprima drept raportul a două numere întregi, de obicei scris sub formă de fracție ordinară: a/b, unde b este nenul.

In practica, atunci cand vorbim de stiinta, raportul intre stiinta/nestiinta tinde catre zero absolut, daca stiinta este nenula

Cat spun oamenii de stiinta despre materia existenta din Univers, ca stiu doar 4,6%, asta-i stiinta ?
Cred ca e cam umflata cifra asta, ... pai daca-i infinit si nemarginit universul, cum anume poti afirma ca stii 4,6% din ceva infinit ?

E cu tot cu universurile paralele din cele 11 dimensiuni sau fara, ca nu sunt lamurit ? Dar gaura neagra din centrul galactic ?

Last edited by AlbertX; 24.06.2014 at 20:14:34.