View Single Post
Vechi 11.08.2014, 23:59:57
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Normal ca fiecare secta are public captiv. Aia care cred in evolutionism or sa creada in el si daca ar gasi un dinozaur viu.
Excelent!

Iar chestia cu fierul care conserva tesuturi organice moi zeci de milioane de ani imi aminteste de o nemuritoare lege a lui Murphy:

"Un experiment se considera reusit, daca, pentru a justifica teoria, trebuie omise maximum jumatate dintre observatii."

Cred ca e nu doar o chestie de morala crestina, dar si un aspect al onestitatii stiintifice sa ne vedem lungul nasului. Noi nu stim, de fapt, cum a fost cu Lovilutia din Decembrie 89 si sustinem dogmatic ca Dino dadea din coada acum 60 de milioane de ani. Nu stim daca Pamantul se incalzeste sau se raceste (alta idee cu miros de escrocherie stiintifica), dar lansam teorii cu motivele pentru care dinozaurii au disparut.

Cele mai frecvente boli cronice din Romania sunt, de departe, bolile cardiovasculare. Dintre acestea, hipertensiunea arteriala ocupa primul loc. Rareori putem intelege cauza ei: tiroidiana, renala, o reactie adversa, etc. In 90 de cazuri din 100 noi nu cunoastem cauza hipertensiunii arteriale. Mascam acest lucru prin diagnosticul "hipertensiune esentiala". Sau "primara", sau "idiopatica". Toate cele trei formulari echivalente si sforaitoare tin locul a ceea ce nu prea ne convine sa recunoastem: ca, in 90% dintre cazuri, habar nu avem ce anume provoaca cea mai frecventa boala cronica a adultului din Romania.

Suntem vai de capul nostru. Dar, cu cat ignoranta e mai mare, cu atata avem impresia ca suntem mai savanti. Prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul...

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 12.08.2014 at 00:05:23.