Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2014, 22:30:12
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

abaaaabbbb63,daca poti sa intelegi asta e bine. Daca datarea cu C14 functioneaza pana la 60k ani, atunci orice fosila care a trait acum milioane de ani ar trebui sa fie datata +60k ani. Si atunci nu ar mai fi nici o problema. Daca sunt date mai mici de 60k ani dar crezi intr-un pamant vechi, tot ce poti face este sa inventezi contaminari, sa spui ca probele sunt de fapt contaminate, ca stii tu ca-s vechi dar cumva C14 a patruns in ele de altundeva. La fel e si cu tesutul moale. Daca o fosila a trait acum zeci de milioane de ani atunci nu ar trebui sa existe. Daca gasesti tesut moale si totusi crezi ca pamantul are miliarde de ani, atunci tot ce poti face este sa inventezi povesti despre cum s-a putut pastra acel lucru zeci de milioane de ani.

Normal ca fiecare secta are public captiv. Aia care cred in evolutionism or sa creada in el si daca ar gasi un dinozaur viu. Si or sa accepte orice poveste care vine in sprijinul credintei lor. La fel si eu si ceilalti, nu e nici o diferenta.

Ce e mai rau e faptul ca respectiva cercetatoare este crestina dar crede in evolutionism ( sau nu vrea sa riste sa aiba aceeasi soarta pe care a avut-o si celalalt cercetator). Dar nu vreau sa o judec eu, e problema ei.