Subiect: nunta mixta
View Single Post
Vechi 04.09.2014, 08:27:16
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
E o biserica mica sau mare? Daca e mica, normal sa nu fie loc, atunci puteti sa cautati una mai mare. Daca e mare si totusi e inghesuit, se poate intampla ca lumea se concentreaza in mare parte in partea din spate. Ca sa evitati inghesuiala puteti sa avansati, si daca veti fi cat mai aproape de altar si icoane in mod sigur veti avea mai mult loc, pe langa asta avantajul este ca veti putea sa ascultati mai cu atentie fiind chiar in fata preotilor, veti auzi mult mai bine si nu va mai fi atata galagie de la oameni.

Nu sunt in masura sa spun daca e pacat sa stati afara, dar e de recomandat sa stati inauntru pentru ca altfel pierdeti toata frumusetea slujbei, nu vedeti momentele cheie si atunci sunteti in pierdere. Si eu mergeam pe vremuri doar seara la slujba dar sa stiti ca nu se compara cu liturghia de dimineata.
Biserica e mare, dar intotdeauna e plina ochi. De auzit aud foarte bine, deoarece au difuzoare atat in biserica, cat si afara (au stiut eu ce fac cand au pus difuzoarele). Problema mea cu inghesuiala e nasoala rau pentru ca efectiv ma sufoc, si nu o data am lesinat in inghesuiala (am incercat sa imi infrunt teama asta, dar de fiecare data am ajuns sa fiu scoasa la margine ori inconstienta, ori semiconstienta). In schimb, cand sunt la bunica la tara si prind si vreo duminica, acolo merg la biserica si intru; biserica e destul de mare si oameni, din pacate, putini (putini si in sat in general; tineret foarte putin, iar oamenii in varsta se imputineaza cu o viteza mult prea mare din pacate).
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote