![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu sunt in masura sa spun daca e pacat sa stati afara, dar e de recomandat sa stati inauntru pentru ca altfel pierdeti toata frumusetea slujbei, nu vedeti momentele cheie si atunci sunteti in pierdere. Si eu mergeam pe vremuri doar seara la slujba dar sa stiti ca nu se compara cu liturghia de dimineata. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe de alta parte, aici avem o porunca a Bisericii, fata de care Biserica poate da dezlegare. Aveti un motiv grav de dezlegare (o "binecuvantata pricina"). Dar, este bine sa nu va dezlegati singura, ci sa cereti sfat de dezlegare de la un preot care, sunt sigur, va intelege situatia si va poate dispensa de orice prezenta duminicala, ca sa nu mai fie nevoie sa sprijiniti zidul bisericii, ci, eventual, sa va rugati acasa ori in parc la ceasul Sfintei Liturghii, ori sa faceti alte fapte de credinta care il vor bucura pe Domnul, asa cum vi se va arata.
|
|||
|
|||
|
Iar se deviază de la subiect, văd că se cam uită subiectul topicului, nu e rost de șicăneli și jigniri cum am văzut că se afirmă mai sus să încercăm să trecem la subiect.
|
|
|
||||
|
||||
|
Asa e bah la voi la papistasi, vi se da dispensa si nu mai veniti deloc la liturghie in loc sa ascultati frumos la difuzor in curtea Bisericii? Ce sfaturi natange (sau rau intentionate) mai sunt si astea?
|
|
|
||||
|
||||
|
Dat fiind faptul ca oricum nu merg in fiecare Duminica la Liturghie, parerea mea e ca macar cand ajung, sa ascult liturghia, chiar daca nu intru decat la miruit, si atunci, cand vad ca aproape s-a golit biserica.
Gata, incerc sa incetez cu deviatiile de la subiect.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|
||||
|
||||
|
Raportat pentru limbaj injurios (elementele subliniate).
|
||||
|
||||
|
<offtopic>Injurios? Poate nepoliticos și ușor agresiv da' până la injurios mai e.
</offtopic>
|
|||
|
|||
|
De unde si pana unde a fi numit papistas e o injurie? De ce supara adevarul?
|
|
|
|||
|
|||
|
Dragos, ca de obicei, esti subiectiv. "Sub steag ne aglutinam, pentru cauza tipam".
Este clar limbaj injurios; daca un orto era insultat, sareai de trei stinjeni in sus, ca de! e frate. Subiectivsm omenesc banal. Bleah. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 14:31:46 |
| Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 20:25:22 |
| nunta | cojanete | Nunta | 3 | 24.03.2010 12:31:35 |
| nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 13:55:29 |
| casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 21:29:10 |
|
|