Citat:
Īn prealabil postat de dobrin7m
Diavolul , care este tatal minciunii, a strecurat in mintea unor oameni minciuna invatandu-i sa spuna nu cand este da si da cand este nu. Si tot diavolul i-a invatat apoi sa spuna ca nu sunt mincinosi ci doar sarcastici.
Legat de a doua parte a mesajului tau pot sa iti spun ca diavolul , inaltandu-se pe sine si dorind sa fie el un dumnezeu, incearca sa imite chiar si pe Dumnezeu. Si aceasta s-a intamplat din toate timpurile nu doar de acum, si astfel au fost si sunt inchinatori la baal, si krihsna, la budha sau alah. De-a lungul timpului au existat foarte multi falsi dumnezei si acestia vor mai exista si bineinteles si oameni inselati de acestia au fost si vor mai fi.
La fel se intampla si in sanul crestinatatii, au fost si vor mai fi hristosi mincinosi. Cred ca ar fi foarte bine sa fim corecti cu noi insine si sa cautam sa aflam totusi care sunt hristosii mincinosi.
|
Um... n-am intentionat sa mint cu nimic... sarcasmul nu prea e minciuna, avand in vedere ca tonul si modul de scrie (in cazul acesta) il fac evident.
Oricum, cred ca am cam deviat de la subiectul threadului. Nunti mixe, anyone?