Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Nu inteleg cum poti fi asa sigur ca nu sta invers treaba; nu ineleg de ce excluzi minunile date de ingerii cazuti in ortodoxie... cum anume sti tu care minuni sunt de la Dumnezeu si care de de ingerii cazut? Cum imi poti tu arata de ce minunile din religia x sunt dela ingeri cazuti, si cele ale ortodoxiei nu sunt de la ingerii cazuti..
|
Daca vrei sa afli un raspuns, desi nu arati ca ai dori acest lucru, o sa iti raspund.
Eu am fost agnostic si apoi am aflat de paranormal si am studiat despre acest lucru si despre alte religii, in special orientale. Am si practicat ceva ce tine de bioenergie. Deci stiu si informatiile din partea cealalta, nu doar cele din ortodoxie. E adevarat, nici ghicitorii, nici paranormalii nu stiu ca sunt ajutati de demoni, ei spun ca fac ceva ce tine de magia alba, si doar cei ce fac magie neagra lucreaza cu demonii. Dar tot magie e, fie alba, fie neagra, tot de acolo vin puterile. In zilele noastre practicile ce tineau de paganism au fost prezentate ca ceva stiintific. De exemplu meditatia transcedentala, Reiki, bioenergie, etc. Li se spune clarvazatori, desi fac aceleasi lucru ca ghicitorii. Deocamdata ti-am spus pe larg, nu mai intru in amanunte.