View Single Post
Vechi 22.10.2014, 17:18:39
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
Din cauza asta nu vrei sa dai referinte pentru propriile afirmatii, fiindca nu inteleg eu!
Ce referinte vrei cand e vorba de logica elementara? Intreaba si tu un copil daca 1 este egal cu 46, ca tu asta nu intelegi. Desi mai jos spui ca ai inteles.
Citat:
Ar insemna ca fiecare specie are alt numar de cromozomi. De fapt capra, vaca, bizonul, iak-ul au acelasi nr de cromozomi; pot da oricate exemple. Nu vreau sa spun ca animalele astea sunt inrudite, posibil au un stramos comun. Dar e limpede ca se poate forma o noua specie fara modificarea numarului de cromozomi.
Au aceeasi cromozomi, dar au alt genom. Fiecare specie are un genom. ca sa se transforme in alta specie trebuie sa isi modifice genomul. La plante s-au reusit specii hibride, chiar daca aveau numar diferiti de cromozomi. Dar aceste lucruri se produc la unele plante si spontan, in natura. In schimb la animale s-a demonstrat ca nu s epoate. Desi s-au facut o multime de mutatii si cercetari, e imposibil. Asadar, genetica arata ca evolutionismul e o prostie care e imposibila. Hai sa zicem ca deocamdata, ca sa nu spui ca rapesc viitorul stiintei.
In concluzie, in trecut nu s-a observat o evoutie, singurul mod in care se putea observa sunt fosilele. In prezent nu s-a observat nimic in cateva mii de ani, nici macar o incercare de schimbare a unei specii de animale (Darwin si cei din timpul lui credeau ca o gramada de animale sunt specii intermediare, inclusiv strutul, au fost scoase toate). Oricum, se stia ca rasele se pot imperechea, dar speciile nu pot, ca sa rezulte si urmasi.
Iar genetica ne arata ca e imposibil ca sa fie modificat genomul unui animal, in afara de cateva mutatii genice.
In concluzie, daca eu spun ca teoria evolutionista e o aberatie SF nu contrazic nimic din stiinta, dimpotriva, sunt in acord cu ea.
Citat:
Pe urma, exista si situatia inversa: o specie de raton american a fost dusa in Japonia unde a inceput o speciatie alopatrica prin modificarea numarului de cromozomi, tot prin mecanisme Robertsoniene. Acum zoologii se intreaba daca sa o clasifice ca o noua specie sau nu.
E a treia oara cand invoci acest argument, datile trecute ti-am aratat ca aveau acelasi numar de cromozomi, doar ca o pereche se lipise. M-am uitat pe articol si n-am gasit ce spui tu, oricum, probabil e vorba de acelasi lucru.
In concluzie, ca sa se vada esentialul, in laborator se pot face orice fel de mutatii si experimente genetice, taind cele cateva milioane de ani presupusi. E imposibil sa se modifice genomul unei specii de animal. In schimb, ca sa se observe ca se poate realiza, la plante s-au reusit incrucisari. Deci daca s-ar putea s-ar face. Cu asta sper ca n-o sa mai disuctma despre o teorie care e doar in imaginatie.